Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[quote=nybble]Dus dat wordt dit schooljaar overdoen? :mrgreen:[/quote]\r\n\r\n :-P Dacht het niet he :lol: \r\n\r\nMeeste vakken zijn echt extreem simpel 8-| \r\n\r\nIk zou bij hardware meer dan een uur een les hebben gehad over hoe je een hdd in een bracket vastschroeft :-S :-( \r\n\r\nEr zijn echt mensen die niet weten dat je geaard moet zijn als je binnen in computers rommelt :-(
Link naar reactie
[quote]Eigenlijk had ik nog een vraagje: deze topic; gaat hij ergens over, of is het gewoon iets wat je wilt schrijven, kan je gewoon hier schrijven..[/quote]\r\n\r\nIk zal je even bijpraten (proud) \r\nJullie Mening is 2 jaar geleden ontstaan op het voormalige Faqman Forum van Computeridee toen Jacoro deze thread startte omtrent Brein. [url]http://forum.faqman.nl/messages/23964/42499.html?1127337000[/url]\r\nHet werd al snel een heel gezellig kletsdraadje en als vanzelf werd er een keer geopperd dat dit heel makkelijk een recorddraadje zou kunnen worden; dat stimuleerde alleen nog maar meer om alles wat je maar te delen had, in Jullie Mening te deponeren :lol: \r\nBij de aanvang van het nieuwe forum vonden we het met z\'n allen doodzonde dat het recorddraadje gewist zou worden en ook niet verder zou kunnen gaan. Dus is gewoon hier op die voet verder gegaan....\r\n\r\nZo.... en nu je vraag:\r\n\r\n\r\n\r\n[quote]Als dat zo is: waarom kennen ze bij het forum van computeridee geen RSS?[/quote]
Link naar reactie
[quote=VMSW]Ja, ongeveer 30 euro...\r\nAls je het online overmaakt, kan je geloof ik ook betalen in \'andere vatula\'...\r\nIkzelf heb het weleens gemerkt, dat je ook euro\'s kan omvormen naar dollars e.d.\r\n\r\nDoe de groeten maar aan jouw leraar... ;-) \r\n\'t lijkt me dat je het nogal makkelijk hebt, meestal, als het zo gaat ;-).[/quote]\r\n\r\nKlopt :-) Ik ben weer happy :mrgreen: ga het wss vanavond overmaken :-) \r\n\r\n[quote=elmo]Leren hoe je een hd bracket vastschroeft, in een uur? Relax schooltje. Dat heb je met een minutje klaar. Wat voor soort opleiding is het eigenlijk. Je hebt nogal wat soorten ict opleidingen.[/quote]\r\n\r\nLol ja dat was eerst het lesplan maar die man zag ook wel in dat het wel extreem simpel was :lol: \r\n\r\nEuhm tjah...Eu...Hoe moet ik dat uitlegggen :-S Welk niveau of wat ik moet doen en zo?
Link naar reactie
[quote=VMSW]Bestaat het oude forum dan nog? Waarvoor dient het nu dan?\r\n\r\n\'k vond die oude nogal lelijk, vooral vergeleken met dit![/quote]\r\n\r\nNee dat forum bestaat niet meer, alleen het draadje van ons bestaat nog. Dat oude forum was \'simpel\' (in positieve zin) je kon alles wel goed vinden vond ik. Het was geen tweakers of tweakzone forum. Dat zetgt volgens mij wel genoeg, Dit is een wat \'hechter\' forum.
Link naar reactie
die laptop doet weer (ben er nu ook mee bezig) ze hebben er een nieuwe HD in gedaan en daar stond windhoos al op\r\nde pc is van het departement (wat in NL een provincie is) en ik heb hem voor het school jaar.\r\nalen zit er een beveiliging op als ik weet niet wat, je moet via een VPN op het internet en die vpn laat WoW niet door :-@ \r\nverder heb je gelimiteerde rechten (maar wel een xp admin account???! als iemand dit weet te unlocken zonder veilig modus of admin account is ie altijd welkom :lol:
Link naar reactie
nee niks geen gedoe, ik heb gewoon gezegt dat windhoos ineens normaal afsloot en niet meer deet daarna, deet alsof ik er geen verstand van had :lol: :lol: ook al werk ik met windhoos en linux... en binenkort freebsd, ik heb geen verstand van pc\'s :mrgreen: (liar) (liar) (liar) \r\n\r\nmaar je kunt niet lan gamen, die blockt ie, zal eens een screen plaatsen van de processen en dan moeten jullie maar even zeggen welke er uit moetten (proud)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...