Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

Ach, je kunt het nooit zo zwaar hebben als ik: Ik zit weer midden in de introductie voor het nieuwe studiejaar. Gelukkig ga ik nu het 2e jaar in, dus hoef ik alleen maar naar de feesten en Grolsch te drinken, maar omdat ik 2e jaars ben, moet ik dus wel weer lang blijven. Net zoals gister (vanochtend :-P ) : Ook pas om half 6 thuis, nog even naborrelen, en om 6 uur naar bed. Ben net wakker, moet ik zo weer gaan. Kijken hoe lang ik dit volhoud, na dinsdag, woensdag, donderdag en nu dus vrijdag ook zaterdag weer naar een feest? Hij is wel gepland, dus zal wel moeten.Ik denk dat ik maar nachtdier word. |-)
Link naar reactie
@Nybble (nog effies); je had het over \"tijd\" ....Zelf was ik altijd al \'benieuwd\' ..(terloops familie-hints opvangen en méér willen weten). Ik ben bewust een produkt van een voorgeslacht (verder \'terug\' dan ± 1635 kwam ik helaas nog niet). Intussen kán ik niet anders dan respect hebben voor mijn voorgangers, want ik ben er mooi wél en, al wat daarvoor nodig was, was...tijd! Is dát wat je bedoelt met \'toevallig ergens moeten zijn\' ?
Link naar reactie
@Reintje... \'lullig\' om te erkennen, maar toen ik had zullen gaan \'puberen\' was de \'enige voorlichting: \" duiken als ze gaan schieten\". De \'rest\' heb ik veel later zelf mogen oppikken...Neemt niet weg dat ik nu wel weet dat \'voortplanting\' tot generaties leidt. Sorry als het typen misgaat, maar ik zit even op de standby-puter te tikken.
Link naar reactie
:-) \r\n\r\n@Pappaharry:\r\nIk bedoel dus de \"tijd\" zelf: dát is uitgevonden door de mens. En met de tijd kwam de klok, die aanwees hoe laat het was: .... was het al tijd om op te staan, te eten, naar je werk te gaan. De mens is dus afhankelijk van een bepaald ritme in z\'n leven, anders stort de hele economie (lees: z\'n wereld) in.\r\n\r\nIn de natuurkunde bestaat \"tijd\" helemaal niet, maar een simpele uitleg daarvoor, die heb ik helaas niet. *-)
Link naar reactie
Niet van mezelf, maar ik vond \'m héél goed:\r\nAls je denkt dat je niet belangrijk bent, denk dan maar eens na over hoevéél mensen er in de afgelopen eeuwen nodig waren om jou nu hier te laten zijn. Uitgaande van 4 generaties in elke 100 jaar en in Pappaharry\'s geval 350 jaar terug, even rekenen: 2 Ouders, 4 grootouders, 8 overgrootouders ofwel 2x2x2x2x2x2x2x2x2x2x2x2x2x2=16348 mensen!
Link naar reactie
[quote=Navy]Niet van mezelf, maar ik vond \'m héél goed:\r\nAls je denkt dat je niet belangrijk bent, denk dan maar eens na over hoevéél mensen er in de afgelopen eeuwen nodig waren om jou nu hier te laten zijn. Uitgaande van 4 generaties in elke 100 jaar en in Pappaharry\'s geval 350 jaar terug, even rekenen: 2 Ouders, 4 grootouders, 8 overgrootouders ofwel 2x2x2x2x2x2x2x2x2x2x2x2x2x2=16348 mensen![/quote]\r\n\r\nKlein foutje:\r\n16384
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...