Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

Bedankt iedereen :-) \r\n\r\n[quote=Petertjevanes]@hellolo, gefeliciteerd <;:o) Wat ga je doen? pctejes assambleren?\r\n\r\nNorrod is wel een goed winkeltje ja. Heb er op de hcc me USB stick gehaalt. Jammer dat het \"de computerwinkel van het noorden\" is en ze hier in de randstad dus niet zitten :([/quote]\r\n\r\nI wish :-P \r\n\r\nNah op mijn nieuwe school alle lokalen ontruimen, kan geen baan krijgen bij een computer winkel :-(
Link naar reactie
sja, zelf eentje beginnen dan maar? :P\r\n\r\nHeb er zelf wel eens over zitten denken, maar het grootste probleem word een goede leverancier. Ik ben niet van plan groot in te kopen, dus dan zou het om de stuksprijs gaan van de leverancier. Dan is er nog een winstmarge van 5% oid. 5% op 1000 euro is natuurlijk nix, als ik daar een KVK inschrijving, belasting enz van moet betalen... en dan al die mensen die gaan overclocken, en vervolgens garantie komen claimen omdat ie t niet meer doet...... laat maar :P\r\n\r\nWeet iemand nog een paar leuke games die je stand alone (geen LAN, internet) kunt spelen op een:\r\nP3\r\n600mhz\r\n192mb\r\nvideokaartje van nix\r\nGBtjes genoeg\r\n\r\n(n.b. het gaat hier om een laptop :))
Link naar reactie
Derde net thuisgekomen van werk, ben kapot :^) \r\n\r\nOmg die vent :-@ , geloof me als ik na morgen daar nog een dag moet werken hangen we die kerel op \r\n\r\nDon\'t ask....\r\n\r\nNjah ik heb wel lekker 60 euro verdiend in 3 dagen :mrgreen: \r\n\r\n[quote]\r\nsja, zelf eentje beginnen dan maar? \r\n\r\nHeb er zelf wel eens over zitten denken, maar het grootste probleem word een goede leverancier. Ik ben niet van plan groot in te kopen, dus dan zou het om de stuksprijs gaan van de leverancier. Dan is er nog een winstmarge van 5% oid. 5% op 1000 euro is natuurlijk nix, als ik daar een KVK inschrijving, belasting enz van moet betalen... en dan al die mensen die gaan overclocken, en vervolgens garantie komen claimen omdat ie t niet meer doet...... laat maar \r\n[/quote]\r\n\r\nBen 16 heb nog niet eens genoeg geld voor een nieuwe voeding :-P :mrgreen: \r\n\r\nAls een processor doorbrand lijkt het me dat je geen garantie meer hebt trouwens :lol:
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...