Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[quote=Eagle_Erwin][quote=Richt]? ik snap niet wat ik met belgie temmaken heb, kan iemand mij dat uit leggen? :-| :-|[/quote]\r\n\r\nIk heb het Redder [url=http://forum.computeridee.nl/viewtopic.php?p=25716#25716]hier[/url] al uitgelegd! Was een foutje van Redder_in_Nood.[/quote]\r\nja dat las ik ook net :mrgreen:
Link naar reactie
[quote=nybble]Was aan het surfen en kwam dit tegen:\r\n[url]http://voornoppes.nl.site-id.nl/campaign/lecturama/lecturama.html?cid=3089&sid=540&pos=[/url]\r\nHeeft iemand daar al ervaring mee?[/quote]\r\n\r\nIk heb geen idee nybble, maar met gratis dingen pas ik altijd wel op. Heb al genoeg verhalen gehoord. Zal wel een addertje onder het gras zitten.
Link naar reactie
Wat ik tussen de regels lees is dat je iedere maand verplicht een game moet afnemen en daarbij gratis het tijdschrift krijgt en een Demo game. [quote]Bij het verzamelwerk ontvangt u elke maand een topgame en gratis het Playstation® 2 Magazine (waarde 6,95) + DEMO Game. [/quote] Je mag er van uit gaan dat je hier een paar jaar aan vast zit.... en de games super duur zijn omdat de Playstation (die je bij je kennismakingspakket krijgt) wel door je zelf betaald moet worden.
Link naar reactie
hoi, ik laat hier ook maar even weer mn neus zien na 2 weken vakantie!!\r\n\r\neerst een week renesse (B) (B) (ip) (B) (B) :-P en toen naar m\'n ouders die al in het huisje op de veluwe zaten :-D \r\n\r\nja, laten we gaan fietsen!! nouuuuu 20 km in de regen bultje op bultje af (cry) \r\nverder nog even cultureel gedaan in het krollermuller en de familie van navy bekeken in de apenheul :lol: \r\n\r\n\r\n[size=1]en morgen ben ik jarig[/size]
Link naar reactie
Amerika in de bocht.\r\n\r\nGTA San Andreas is uit de winkels gehaalt, zoals sommige denk ik al weten, omdat er sexuele spelletjes inzitten. (Je mag wel mensen onthoofden, neerschieten erg aggresief zijn e.d. maar goed, dat is leuk (proud) \r\n[url]http://www.tweakers.net/nieuws/38151/?highlight=GTA[/url]\r\n\r\nMaar nu wil zo\'n belachelijke advocaat ook EA met \'the sims\' aanklagen. :-S \r\n\r\n[url]http://www.tweakers.net/nieuws/38181[/url]
Link naar reactie
[quote=elmo]Amerika in de bocht.\r\n\r\nGTA San Andreas is uit de winkels gehaalt, zoals sommige denk ik al weten, omdat er sexuele spelletjes inzitten. (Je mag wel mensen onthoofden, neerschieten erg aggresief zijn e.d. maar goed, dat is leuk (proud) \r\n[url]http://www.tweakers.net/nieuws/38151/?highlight=GTA[/url]\r\n\r\nMaar nu wil zo\'n belachelijke advocaat ook EA met \'the sims\' aanklagen. :-S \r\n\r\n[url]http://www.tweakers.net/nieuws/38181[/url][/quote]\r\nJa en de tegenstanders hebben toch kinderen en doen het ook.\r\nMaar de Engels taligen zijn erg preuts, tegen doden en zo hebben ze niets. inderdaad vreemd.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...