Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[quote=Richt][quote=hellolo]R.I.P (cry) \r\n\r\nIk viel op mijn scanner en nu is de glasplaat kapot :-( \r\n\r\n :-$[/quote]\r\ngewoon bij de doe-het-zelf zaak een raampje koopen van het goede formaat, doet ie het weer :mrgreen:[/quote]\r\n\r\nIk heb even nagevraagd op een ander forum (Ik had hetzelfde idee (proud) ) maar er word speciaal glas voor gebruikt.\r\n\r\n1: Het is goedkoper om een nieuwe scanner te halen dan dat dure glas.\r\n\r\n2: Het is zeer moeilijk om het glas er nu helemaal goed uit te halen :-( \r\n\r\n@ elmo , vrij nieuw heb nog een hele oude staan en die is inderdaad veel harder :mrgreen:
Link naar reactie
Morgen gaat ik naar de camping (H) \r\nAls jullie allemaal nog lekker liggen te pitten zit ik alweer in de auto onderweg naar België. :-( \r\nKom ongeveer 5 augustus weer thuis, en als het lekker weer is blijf ik (= we) wat langer, is het slecht weer \r\nkomen we eerder naar huis.\r\nIk zal wel heimwee krijgen naar het CID-forum, maar ik zal aan jullie en dit forum denken (en jaloers zijn: \r\n\"Oh die kunnen nu lekker op het CID kijken, en ik niet (cry)\". Er staat geeneens een pc in de stacaravan :|\r\nLaptop heb ik nog niet, moet ik nog kopen.\r\nOja: heb een nieuwe telefoon: nokia 6610i :-)
Link naar reactie
[quote=Ultimate]Nou we zullen ook aan jou denken hoor. En dan zitten wij hier lekker op het forum en jij lekker in België vakantie vieren. Nou dan ben ik toch blij dat ik hier op het forum zit hoor. \r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: \r\n\r\noja, veel plezier :-P :-P[/quote]\r\nStraks komt Richt op je af....\r\n\r\nJij ook veel plezier hier op het CID |-) \r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n :mrgreen:
Link naar reactie
[quote=Eagle_Erwin]Ja nou, als ik mocht kiezen wist ik het wel: Het CID Forum natuurlijk. Gelukkig hoef ik niet te kiezen, ik mag gewoon de hele zomer op het forum rondhangen, ik ga NIET naar België![/quote]\r\n :-O \r\n\r\n[size=1]ik ga ook alleen maar omdat ik mee moet :mrgreen: (sorry Richt :-$)[/size]
Link naar reactie
[quote=hellolo][quote=Richt][quote=hellolo]R.I.P (cry) \r\n\r\nIk viel op mijn scanner en nu is de glasplaat kapot :-( \r\n\r\n :-$[/quote]\r\ngewoon bij de doe-het-zelf zaak een raampje koopen van het goede formaat, doet ie het weer :mrgreen:[/quote]\r\n\r\nIk heb even nagevraagd op een ander forum (Ik had hetzelfde idee (proud) ) maar er word speciaal glas voor gebruikt.\r\n\r\n1: Het is goedkoper om een nieuwe scanner te halen dan dat dure glas.\r\n\r\n2: Het is zeer moeilijk om het glas er nu helemaal goed uit te halen :-( \r\n\r\n@ elmo , vrij nieuw heb nog een hele oude staan en die is inderdaad veel harder :mrgreen:[/quote]\r\nprobeer maar gewoon, er kan toch niks kapot gaan dat is het al, zoon stukie glas kost mischien 5 € bij de gamma of zo iets
Link naar reactie
[quote=Petertjevanes]wist niet dat gamma glas verkocht? hier niet in iedergeval, wel acryl, maar daar zul je weinig aan hebben denk ik. (leuk voor casemod\'s e.d. maar niet voor een scanner...[/quote]\r\nKlopt dat de Gamma geen glas verkoopt. Kijk eens bij een schilder of glaszetter.\r\nEn anders haal je hier [url]http://www.skglas.nl/default.asp[/url] een stukje :mrgreen:
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...