Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[quote=hellolo]He reintje heb jij ook kinderen die naar K3 luisteren?\r\n\r\nGoed luisteren, [url]http://www.hellsclan.nl/frisofun/files/k3.swf[/url]\r\n\r\nGoed luisteren en helemaal afluisteren :-)[/quote]\r\n\r\nIk ken het fenomeen.... werd gedaan met Beatles platen om \"aan te tonen\" hoe duivels ze waren voor de jeugd.... :roll: \r\nMaar eerlijk gezegd.... ik versta er geen jota van.... Leg me es uit wat ze achterwaarts nu eigenlijk zeggen?
Link naar reactie
Niet zo moeilijk om te verstaan hoor :-? \r\n\r\ngrote massamoord\r\nplotseling geraakt\r\ngodverdommer leuk\r\ngrote massamoord\r\nbodies I can see it\r\ngrote massamoord\r\ngrote massamoord\r\nplotseling geraakt\r\ngodverdommer leuk\r\ngrote massamoord\r\nbodies I can see it\r\ngrote massamoord
Link naar reactie
[quote=redder_in_nood][quote=elmo]Ken je dit?\r\n[url]www.vraaghetalice.nl[/url][/quote]\r\n\r\nZe woont bij mij om de hoek:\r\n[quote=Lennard\'s Gespreksgeschiedenis][20:59:16] [ T T ] Lenn: waar woon je?\r\n[20:59:21] (I) Alice: Ik woon bij je om de hoek![/quote][/quote]\r\ndan woonen wij dicht bij elkaar, ze woont ook bij mij om de hoek :mrgreen:
Link naar reactie
[quote=redder_in_nood][quote=reintje]Goeiemorgen....\r\n\r\nMinder leuk nieuws hier. Muis is net terug van vakantie, maar ze heeft me gevraagd jullie even te informeren dat haar hoofd even niet staat naar forummen vanwege een plotselinge ziekenhuisopname van haar man.....[/quote]\r\n\r\nErnstig?[/quote]\r\n\r\nNou.... ernstig genoeg voor onmiddellijke ziekenhuisopname. Ik laat het even aan haar zelf over of ze verdere informatie wil geven later....
Link naar reactie
[quote=reintje][quote=redder_in_nood][quote=reintje]Goeiemorgen....\r\n\r\nMinder leuk nieuws hier. Muis is net terug van vakantie, maar ze heeft me gevraagd jullie even te informeren dat haar hoofd even niet staat naar forummen vanwege een plotselinge ziekenhuisopname van haar man.....[/quote]\r\n\r\nErnstig?[/quote]\r\n\r\nNou.... ernstig genoeg voor onmiddellijke ziekenhuisopname. Ik laat het even aan haar zelf over of ze verdere informatie wil geven later....[/quote]\r\n\r\nOke.\r\nSnap ik.\r\nWens haar maar veel sterkte en steun toe namens Redder, en denk ik ook namens de andere CID-ers.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...