Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

Nog een vraag je aan de rest van heel het CID en overige:\r\nWillen jullie mijn Auto Chatter uittesten:\r\n[url]http://lennard.downfire.com/chat/index.php[/url]\r\nHeb hem zelf gemaakt dus er kunnen fouten in zitten :lol:\r\nmaar willen jullie zoveel mogelijk verschillende zinnen tegen dat ding zeggen, dan kan ik dat ding meer zinnen \'leren\' zodat hij uiteindelijk alles kan zeggen.\r\n\r\nLet vooral op de 2 na bovendste regel:\r\n[b]LET OP: De Auto Chatter kan nog niet veel zeggen. Door veel met de \r\nAuto Chatter te chatten leer je hem praten.[/b]
Link naar reactie
Het viel wel mee, we kregen allemaal waarschuwende telefoontjes over noodweer, toen ben ik de scheerlijnen extra gaan spannen, maar uiteindelijk heeft t maar 2 uur egt hard geregend. Bovendien hadden we een mooie accomodatie met oa een gymzaal dus de tieners waren wel te vermaken. De tenten werden niet nat want ze waren net opnieuw geimpregneerd (of hoe je dat schrijft). \r\n\r\nEen heel lastig moment was donderdag toen we te horen kregen over de aanslagen in Londen.
Link naar reactie
[quote=nybble][quote=Modje][quote=hellolo]De advertentie bestaat niet of is zojuist verwijderd.\r\n\r\nScreenshot was handig geweest modster :mrgreen:[/quote]\r\n\r\nJa inderdaad. :mrgreen: \r\nWas iemand die het liefste wat \'ie had in de aanbieding deed.... was een jochie van een jaar of 10 [denk ik] En het stond echt in de afdeling dierenbenodigheden..... *-) \r\n\r\nHet zal vast niet gemogen hebben van Marktplaats.nl......... of deze persoon heeft spijt gekregen.... ^o)[/quote]\r\n\r\nVast een tot wanhoop gedreven moeder met een ADHD zoontje: \"Als je nou je kop niet houdt, bied ik je te koop aan op het internet\".\r\n\r\nZoiets zal het wel zijn geweest denk ik... *-)[/quote]\r\n\r\nOf een ADHD-er deed z\'n moeder in de aanbieding :lol:
Link naar reactie
[quote=redder_in_nood]Nog een vraag je aan de rest van heel het CID en overige:\r\nWillen jullie mijn Auto Chatter uittesten:\r\n[url]http://lennard.downfire.com/chat/index.php[/url]\r\nHeb hem zelf gemaakt dus er kunnen fouten in zitten :lol:\r\nmaar willen jullie zoveel mogelijk verschillende zinnen tegen dat ding zeggen, dan kan ik dat ding meer zinnen \'leren\' zodat hij uiteindelijk alles kan zeggen.\r\n\r\nLet vooral op de 2 na bovendste regel:\r\n[b]LET OP: De Auto Chatter kan nog niet veel zeggen. Door veel met de \r\nAuto Chatter te chatten leer je hem praten.[/b][/quote]\r\n\r\n :lol: Ik zeg: Van mij mag het.... maar ik vind je een rare snuiter\r\nzegt ie: Ja..... :lol:\r\n\r\nEn als ik het woordje ook gebruikt \"denkt ie\" dat ik oke zeg. De chatbox drijft je tot wanhoop zoals een dove 90 jarige je dat kan.... Legt je woorden in de mond die je niet heb gezegd..... :lol: :lol: :lol:
Link naar reactie
[quote=Richt]ik zeg : Ik vind de maaker van dit programa niet goed wijs\r\nMSN BOT zegt: Da\'s mooi..... Oeioeioei. Hoe dat zo?....Ja.\r\n :mrgreen:[/quote]\r\n :-@ \r\n\r\nHij \'denkt\' zo:\r\nAls je \'ik vind\' gebruikt, zegt hij \'da\'s mooi\'\r\nAls je \'niet goed\' zegt, zegt hij \'Oeioeioei. Hoe dat zo?\'\r\nEn ja... zegt hij als hij niets weet.\r\nZitten een paar foutjes in (zoals Reintje al zei), maar die zal ik eruit halen.\r\n\r\nBedankt voor het testen ;-)\r\n\r\nOja: \r\nErezée: [url=http://www.viamichelin.com/viamichelin/gbr/dyn/controller/mapPerformPage?strLocation=Erez%E9e&strCountry=eur&google=1]Klikkerdeklik[/url]
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...