Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

[quote=nybble][quote=Hellolo]Moest toch ook al [/quote]\r\n\r\nmmmmmzzzzz, jahhh allang eigenluk. Maarruh ju had ut niet in the pijling. :-S :-@ :-P (proud) (proud) (proud)[/quote]\r\n\r\nGeachte heer/mevrouw (weet het nog niet :-P ) zou u alstublieft niet zo demigrerend over mij wilen praten?\r\n\r\nIk weet dat er een grote groep van mijn leeftijdgenoten bestaat die op bovenstaande manier converseren(Breezah) maar dit geeft u nog niet het recht om ook aan te nemen dat ik hetzelfde doe \r\n\r\nDank [size=7]U[/size]\r\n\r\n :lol: :mrgreen: :-P
Link naar reactie
  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[quote=pappaharry]Proficiat allemaal ! Voor wie geen tiener meer is: nú begint het pas! \'t Kan wel even duren voor je een \'plekje\' in de samenleving hebt gevonden (inzicht in computers kán een pré zijn). \'Stomme baantjes\' bestaan niet, behalve in andermans\' stómme hersens. Voor \'onze jonkies\' op dit forum: éigenlijk stom van me om je zó het beste te wensen, hè , maar \'t is wèl van harte ![/quote]\r\n\r\nDank u :mrgreen: \r\nNu lekker 4 jaar ict @ mbo volgen <;:o) \r\n\r\nWow lol trouwens, ik kan voor €3.25 per jaar allerlei dingen van een ftp servert trekken (via school) legaal :twisted: \r\n\r\nWindows xp , office dat soort dingen :-P
Link naar reactie
[quote=hellolo][quote=nybble][quote=Hellolo]Moest toch ook al [/quote]\r\n\r\nmmmmmzzzzz, jahhh allang eigenluk. Maarruh ju had ut niet in the pijling. :-S :-@ :-P (proud) (proud) (proud)[/quote]\r\n\r\nGeachte heer/mevrouw (weet het nog niet :-P ) zou u alstublieft niet zo demigrerend over mij wilen praten?\r\n\r\nIk weet dat er een grote groep van mijn leeftijdgenoten bestaat die op bovenstaande manier converseren(Breezah) maar dit geeft u nog niet het recht om ook aan te nemen dat ik hetzelfde doe \r\n\r\nDank [size=7]U[/size]\r\n\r\n :lol: :mrgreen: :-P[/quote]\r\n (proud) lol (proud) \r\n\r\nGewoon niks van aan trekken. (Y)
Link naar reactie
Mooi Hellolo, ik heb nu een groter probleem. Ik moest duits dit jaar afsluiten wat net is mislukt (cry) 5.4 :-@ :-@ \r\nDus onvoldoende op eindlijst volgend jaar. Mooi begin :-( \r\nGelukkig is er volgend jaar nog zoiets als een Uberherkansing volgend jaar dus ik hoop dat dat kan :^) \r\n\r\nGelukkig alle andere vakken goed afgesloten.
Link naar reactie
[quote=nybble][quote=hellolo][quote=nybble][quote=Hellolo]Moest toch ook al [/quote]\r\n\r\nmmmmmzzzzz, jahhh allang eigenluk. Maarruh ju had ut niet in the pijling. :-S :-@ :-P (proud) (proud) (proud)[/quote]\r\n\r\nGeachte heer/mevrouw (weet het nog niet :-P ) zou u alstublieft niet zo demigrerend over mij wilen praten?\r\n\r\nIk weet dat er een grote groep van mijn leeftijdgenoten bestaat die op bovenstaande manier converseren(Breezah) maar dit geeft u nog niet het recht om ook aan te nemen dat ik hetzelfde doe \r\n\r\nDank [size=7]U[/size]\r\n\r\n :lol: :mrgreen: :-P[/quote]\r\n (proud) lol (proud) \r\n\r\nGewoon niks van aan trekken. (Y)[/quote]\r\n\r\nJdagt tog nii dak da ook egt zou d03n he :mrgreen: \r\n\r\n[quote=Ultimate]Nou ik ga een weekje weg. Ik ga naar Zeewolde met vrienden. Dus ik ben er ff niet. :-P Als jullie hier doorgaan met feesten dan doe ik het daar (proud) :twisted: ;-) \r\n\r\nIk zeg: een prettige week voor jullie en tot volgende week.\r\n\r\nDoeidoei[/quote]\r\n\r\nVeel plezier :-) \r\n\r\n[quote=elmo]Mooi Hellolo, ik heb nu een groter probleem. Ik moest duits dit jaar afsluiten wat net is mislukt (cry) 5.4 :-@ :-@ \r\nDus onvoldoende op eindlijst volgend jaar. Mooi begin :-( \r\nGelukkig is er volgend jaar nog zoiets als een Uberherkansing volgend jaar dus ik hoop dat dat kan :^) \r\n\r\nGelukkig alle andere vakken goed afgesloten.[/quote]\r\n\r\nHet valt wel een beetje mee hoor, je doet duits toch op vmbo tl?\r\n\r\nHet examen duits is ieder jaar alleen maar tekstbegrip makkelijk dus (proud) \r\n\r\n[quote=benedykt]Ik verlaat de HAVO (klas 3) om naar het MBO (ICT) te gaan. Lijkt me een stuk leuker dan met die talen blijven rotzooien zoals ik nu doe. Ik ga me niet helemaal uitten over frans en duits, het kan weergeven worden met 1 emoticon: +o(\r\n\r\nNou ja, MBO: Here I come! :mrgreen:[/quote]\r\n\r\nIct :mrgreen: , ik ook <;:o)
Link naar reactie
[quote=hellolo]De advertentie bestaat niet of is zojuist verwijderd.\r\n\r\nScreenshot was handig geweest modster :mrgreen:[/quote]\r\n\r\nJa inderdaad. :mrgreen: \r\nWas iemand die het liefste wat \'ie had in de aanbieding deed.... was een jochie van een jaar of 10 [denk ik] En het stond echt in de afdeling dierenbenodigheden..... *-) \r\n\r\nHet zal vast niet gemogen hebben van Marktplaats.nl......... of deze persoon heeft spijt gekregen.... ^o)
Link naar reactie
Je had moeten bieden altijd handig zo\'n slaafje :twisted: :-P \r\n\r\nEr was een vrouw die had een man die DJ was, toen ging die dj op de radio met een andere vrouw flirten, heeft zijn echte vrouw zijn porche verkocht binnen 3 uur voor $0.50 :-P :-P :-P :-P \r\n\r\nlol was binnen een half uur al verkocht :-P
Link naar reactie
Wij hebben tijdens de radiomarathon van NND-Radio een hele installatie + DJ verhuurt voor 50 euro aan een mevrouw. Het was eerst de bedoeling dat alleen de installatie verhuurt werd, maar ze vroeg of de DJ er ook nog bij kon komen, dus ja, dat kon wel even :mrgreen:\r\n\r\nValt de verhuur van DJ\'s ook onder mensenhandel? :mrgreen:
Link naar reactie
[quote=Modje][quote=hellolo]De advertentie bestaat niet of is zojuist verwijderd.\r\n\r\nScreenshot was handig geweest modster :mrgreen:[/quote]\r\n\r\nJa inderdaad. :mrgreen: \r\nWas iemand die het liefste wat \'ie had in de aanbieding deed.... was een jochie van een jaar of 10 [denk ik] En het stond echt in de afdeling dierenbenodigheden..... *-) \r\n\r\nHet zal vast niet gemogen hebben van Marktplaats.nl......... of deze persoon heeft spijt gekregen.... ^o)[/quote]\r\n\r\nVast een tot wanhoop gedreven moeder met een ADHD zoontje: \"Als je nou je kop niet houdt, bied ik je te koop aan op het internet\".\r\n\r\nZoiets zal het wel zijn geweest denk ik... *-)
Link naar reactie
[quote=benedykt]Wij hebben tijdens de radiomarathon van NND-Radio een hele installatie + DJ verhuurt voor 50 euro aan een mevrouw. Het was eerst de bedoeling dat alleen de installatie verhuurt werd, maar ze vroeg of de DJ er ook nog bij kon komen, dus ja, dat kon wel even :mrgreen:\r\n\r\nValt de verhuur van DJ\'s ook onder mensenhandel? :mrgreen:[/quote]\r\n\r\nAls DJ\'s mensen zijn wel, anders niet :mrgreen:
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...