Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

Kom ik thuis, start de PC, open de fora, en wat zie ik als ik CIDforum open? \r\n[size=6][b]Een grote en vreselijk irritante bewegende reclame![/b][/size]\r\nGelukkig heb ik Adblock in mijn Vuurvosje, dus die was weer zo snel weg dat ik niet eens weet waar de advertentie voor was. \r\nMoet dat nou, zo\'n walgelijke advertentie bij die andere twee die er al staan?
Link naar reactie
[quote=Navy]Kom ik thuis, start de PC, open de fora, en wat zie ik als ik CIDforum open? \r\n[size=6][b]Een grote en vreselijk irritante bewegende reclame![/b][/size]\r\nGelukkig heb ik Adblock in mijn Vuurvosje, dus die was weer zo snel weg dat ik niet eens weet waar de advertentie voor was. \r\nMoet dat nou, zo\'n walgelijke advertentie bij die andere twee die er al staan?[/quote]\r\n\r\n[quote=admin]Tot 18 juli staat er een advertentie op de index-pagina. Er is geen betere plaats voor te verzinnen (zonder adverteerder voor het hoofd te stoten). Na 18 juli verdwijnt ie weer. [/quote]
Link naar reactie
[quote=Petertjevanes]nybble, wat moet ik precies aan mijn hosts bestandje toevoegen?:-P[/quote]\r\n\r\nZoek in je windows directory het bestand: hosts (zonder extensie) \r\nIn XP staat dat bestand in Windows\\system32\\drivers\\etc \r\nIn Win 98 staat \'t in Windows\\system of Windows\\system32 dat weet ik niet meer zeker. \r\n\r\nOpen dat bestand met kladblok, dan staat er met windows XP het volgende in: \r\n\r\n# Copyright (c) 1993-1999 Microsoft Corp. \r\n# \r\n# Dit is een voorbeeld HOSTS-bestand dat wordt gebruikt door Microsoft TCP/IP for Windows. \r\n# \r\n# Dit bestand bevat de toewijzingen van IP-adressen naar hostnamen. Elke vermelding \r\n# moet op een afzonderlijke regel staan. Het IP-adres dient in de eerste kolom te worden \r\n# geplaatst, gevolgd door de bijbehorende hostnaam. Het IP-adres en de hostnaam dienen \r\n# gescheiden te zijn door ten minste één spatie. \r\n# \r\n# Daarnaast kunnen opmerkingen (zoals deze) worden toegevoegd op extra \r\n# regels of gevolgd door de computernaam, voorafgegaan door een #. \r\n# \r\n# Bijvoorbeeld: \r\n# \r\n# 102.54.94.97 rhino.acme.com # bronserver \r\n# 38.25.63.10 x.acme.com # x clienthost \r\n\r\n\r\nVoeg daar onderaan de volgende regels aan toe: \r\n\r\n127.0.0.1 localhost \r\n127.0.0.1 ad.nl.doubleclick.net \r\n127.0.0.1 statse.webtrendslive.com \r\n\r\n(geen # voor de regels) \r\n\r\nSla het bestand weer op als hosts op de plaats waar je het ook gevonden had (weer zonder een extensie). \r\n\r\nOp die manier is er heel veel reclame te filteren,.\r\n\r\n(met dank aan Ctrlaltdelete)\r\n\r\n:
Link naar reactie
[quote=redder_in_nood]Gefeliciteerd!(G)[/quote]\r\n\r\nDank Dank :mrgreen: \r\n\r\n[quote=nybble]Navy, nu moeten ze door hebben, dat ze \"U\" tegen ons moeten zeggen...... (proud)[/quote]\r\n\r\nMoest toch ook al :^) \r\n\r\n[quote=Navy]Proficiat, Hellolo! \r\nMaar ik ga geen U of meneer tegen je zeggen hoor!\r\n[img]http://www.wurksjops.nl/forum/images/smiles/n13.gif[/img][/quote]\r\n\r\nKleine etterbak, vroeger..... :mrgreen:
Link naar reactie
Proficiat allemaal ! Voor wie geen tiener meer is: nú begint het pas! \'t Kan wel even duren voor je een \'plekje\' in de samenleving hebt gevonden (inzicht in computers kán een pré zijn). \'Stomme baantjes\' bestaan niet, behalve in andermans\' stómme hersens. Voor \'onze jonkies\' op dit forum: éigenlijk stom van me om je zó het beste te wensen, hè , maar \'t is wèl van harte !
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...