Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

Americas Army? lijkt mij een leuk spel maar ik speel nu World of Warcraft was de laatste daagen niet veel aan het forumen maar er is nu een update en mijn download snelhijd krijg ik niet boven de 6 kb/s /*(àç!!!!*-+,ù^$!!!! dat duur dus nog wel even met een update van 51 Mb\r\nwanadoo france is klere, ze durfen het zelvs nog 512kb/s te noumen ik kom noit boven de 400kb/s! nog ff mijn ouders ompraaten en we gaan naar Free, voor 30€/maand 20MB/s down en 5MB/s up, geendataliemiet en nog ongelimiteerd bellen naar binnen en buitenland en je hoeft geen 15€ voor je vaste lijn meer te betaalen
Link naar reactie
  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[quote=Richt][quote=nybble]Ben benieuwd of het daar dan wel lukt..... anders ligt het toch echt aan de naam-IPnummercombinatie (past helaas niet op het scrabblebord, maar anders.... (proud) ).[/quote]\r\nwaarom past dat niet dan? :-?[/quote]te groot totaal woord\r\n+- 7 letters is maximaal per beurt
Link naar reactie
[quote=sjouwer][quote=Richt][quote=nybble]Ben benieuwd of het daar dan wel lukt..... anders ligt het toch echt aan de naam-IPnummercombinatie (past helaas niet op het scrabblebord, maar anders.... (proud) ).[/quote]\r\nwaarom past dat niet dan? :-?[/quote]te groot totaal woord\r\n+- 7 letters is maximaal per beurt[/quote]\r\nis ook zo, ik heb al een poos geen scrable meer gespeeld :mrgreen:
Link naar reactie
[quote=sjouwer][quote=Richt][quote=nybble]Ben benieuwd of het daar dan wel lukt..... anders ligt het toch echt aan de naam-IPnummercombinatie (past helaas niet op het scrabblebord, maar anders.... (proud) ).[/quote]\r\nwaarom past dat niet dan? :-?[/quote]te groot totaal woord\r\n+- 7 letters is maximaal per beurt[/quote]\r\n\r\nAls je elke keer een gedeelte van een woord erbij legt, kom je uiteindelijk wel aan een heel lang woord. Dat is juist de kunst bij scrabbelen. (A) \r\nMaar verder was die opmerking van mij niet serieus bedoeld. *\r\n\r\n\r\n* [size=1]Als je die opmerking toch serieus neemt of nam, dan is dat niet mijn schuld. Ik ben hier dus niet verantwoordelijk voor eventuele tere, gekwetste zieltjes[/size]\r\n\r\n (A) \r\n\r\n\r\n :mrgreen:
Link naar reactie
[quote]blijft over het - teken wat scrabble niet kan [/quote]\r\n\r\nBij mij zitten er blanco blokjes bij en een creatieve geest.\r\nOok de regels worden per spel aangepast, dus ipv zeven blokjes pak je er veertien. Of vier..... lekker moeilijk. :twisted:\r\n\r\nVerder: een goede morgen (Y)
Link naar reactie
had gister gala, was onwijs relax, iedereen (nou ja veel mensen) kwamen in mooie en gekke auto\'s (limo, sportwagen, driewieler, hijskraan, jeep, off road car, bierfiets, brandweerwagen etc), ik kwam in een Burton, das een sportwagen op een onderstel van een eend, was erg leuk iedereen zwaaien enzo.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...