Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

Ben vandaag met de trein naar amsterdam geweest (proud) . In plaats van de geplande 1:32 uur reistijd werd het 2:15 (proud) \r\nWe zouden de intercity van Enschede naar Amsterdam CS hebben maar die ging niet meer verder dan Amersfoort. Dus overstappen op sneltrein (waar we eerst een half uur op moesten wachten) die er toch wat langer over doet. Ik moest om 10:00 op de boot (het bootje) zijn van de HvA. Werd dus een latertje (proud) . \r\n\r\n[size=6]WAAROM KUNNEN ZE IN AMSTERDAM NIET EENS FATSOENLIJK WAGGONETJES PARKEREN?!?!?![/size]
Link naar reactie
[quote=elmo]Nog meer pech..\r\nWe hebben nieuw ip-adress van @home gekregen. Opzich geen probleem maar op dit ip-adress rust een BAN bij americas army. Ik kan m\'n favoriete game niet meer spelen (cry) (cry) (cry) :-@ :-@ :-@ :-@ :-@[/quote]\r\n\r\nMaargoed dat er geen BAN op staat op Computer Idee :lol: \r\n\r\nMaar ik leef met je mee...(cry)\r\nSterkte..... (Y) (B) (Y) (B) (Y) (B) (Y) (B)
Link naar reactie
[quote=elmo]Nog meer pech..\r\nWe hebben nieuw ip-adress van @home gekregen. Opzich geen probleem maar op dit ip-adress rust een BAN bij americas army. Ik kan m\'n favoriete game niet meer spelen (cry) (cry) (cry) :-@ :-@ :-@ :-@ :-@[/quote]\r\n\r\nValt daar niks tegen te doen? Uitleggen of zo?
Link naar reactie
[quote=elmo]Ik krijg al afkickverschijnselen. (cry)[/quote]\r\n\r\n :-O :-| Gauw, pak een waterpistool en maak er geluiden bij.... [b]beng-beng tatatatatatatatatatata beng-beng[/b].... of zoiets.\r\n\r\nJe kan natuurlijk ook bellen gaan blazen met kauwgum. Je schijnt er ook nog eens mooie prijzen mee te kunnen winnen als je de grootste maakt. (proud) (proud) (proud)
Link naar reactie
[quote]Oja: Dolfinarium, volwassenen, van juli t/m augustus, in Euro\'s: 24,00!!! [/quote]\r\nJa, dat schreef ik toch ook al?\r\nEn inderdaad is het verwonderlijk dat ze nog klanten krijgen, maar als je gaat kijken is alles toch altijd druk bezocht.\r\nWat je wel merkt is dat mensen met zeer kleine kinderen toch nogal wegblijven en de jeugd daar iets groter is zodat ze er tenminste nog iets aan hebben.\r\n\r\nDe eerste keer dat ik er heen ging was nog in de gulden tijd, in 2000 dacht ik..... toen was de entree in guldens nog...fl. 18,50 als ik het me goed herinner dus da\'s nogal een verschil he.
Link naar reactie
[quote=BlackTiger]...... in guldens nog...fl. 18,50 als ik het me goed herinner dus da\'s nogal een verschil he.[/quote]\r\nHebben ze de boel hier ook al niet omgerekend...... :-S \r\n\r\nElmo: misschien helpt opnieuw aanmelden (met een nieuwe naam)? Je bent nu geregistreerd en herkenbaar onder je oude IP nummer.
Link naar reactie
Best lullig ja :-| \r\n\r\nWie weet wat er nog meer gebeurd is met dat IP :-? \r\n\r\n*PT^*)&$%)&%_* trouwens, mijn leadtek 6600GT kan niet geleverd worden (cry) \r\n\r\nHun leverancier had het niet meer (cry) \r\n\r\nDan maar een van asus :mrgreen: \r\n\r\nIk ging toch niet voor SLI, enigste wat wel jammer is, is dat deze kaart een rot koeler heeft :-| \r\n\r\nDan maar een zallman gpu koeler erop als ik weet geld heb :mrgreen: \r\n\r\n_Hell uit
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...