Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

[quote=Snappie]Pfffff wat een lekker gesprek, effe recapituleren(of zoiets) :mrgreen: \r\n\r\nNybble = een vrouw+een slimpie\r\nReintje= een vrouw+een fox\r\nMuis = een vrouw+ een koel hoofd\r\nSpeedy = een vrouw+ een ultimate\r\nUltimate= een man + een speedy\r\nSpeedy+Ultimate= gezellig?\r\nNavy=een man\r\nKater= een man\r\nIkzelf= een jongeman (proud) \r\n\r\nDuidelijk??? :-S :-S[/quote]\r\n\r\nIk sta er niet bij (cry)\r\n\r\nMaar ik ben mannelijk :-D
Link naar reactie
  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

Dat hele man-vrouw gedoe hier op \'t forum heeft mij ook menigmaal een rood hoofd bezorgd. Vroeger kon je nog eens iemands profiel bekijken, maar tegenwoordig zijn een hoop profielen leeg. Dat van Nybble wist ook pas sinds kort, , en ook met Reintje moest ik nederbuigen in het stof om mijn welgemeende excuses kenbaar te maken. De laatste tijd probeer ik zo weinig mogelijk op geslacht te zinspelen want ik zit er steevast naast. Erg he?\r\nOw ja...ik ben een draak. (proud)
Link naar reactie
[quote=Thijs][quote=hellolo][quote=redder_in_nood][quote=hellolo][quote=reintje]Van mij mag je ook beide zijn... no problemo....[/quote]\r\n\r\nIk ben onzijdig (proud)[/quote]\r\n\r\nZeker wel erg leeg daar beneden :lol: :lol:[/quote]\r\n\r\n :-([/quote]\r\n\r\nIs dat een bevestiging? :-P[/quote]\r\n\r\n :lol:
Link naar reactie
Je moet idd wel durven. Los van iemands mening bespeur ik de laatste tijd een groot gebrek aan respect voor de keuzes van anderen. Triest. Ik heb zelf een uitgesproken mening, maar geef die meestal niet ongevraagd en al zeker niet als ik daarmee iemand zou kwetsen (althans dat hoop ik. Mocht dat anders zijn, dan alvast mijn oprechte excuses!! (B) ). Respect vóór alles!\r\nNou, bijna alles... :mrgreen:
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...