Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

:-| :-| :-| Dikke hagelstenen :-| \r\nDoorsnee van zo\'n 2 cm\r\n\r\nWillen jullie nog \'es een keer mijn forum testen? Registreren en op bug-jacht gaan? (proud) \r\n1 bug is er al. Als je registreert krijg je geen bevesteging maar je kunt dan wel inloggen.\r\n[url]http://213.51.224.7/public/forum/index.php[/url]
Link naar reactie
[quote=reintje]Het regent en onweert hier al vanaf 3 uur.\r\nHoe gevaarlijk is het als je internet via de kabel terwijl het onweert?[/quote]\r\n\r\nMijn vorige pc is de bliksem ingeslagen via,???????\r\nIk was wel dolgelukkig toen het gebeurde, het kreng was een packard hell :mrgreen: :mrgreen: \r\n\r\nMaar nu zet ik de pc wel uit als het onweert stekker eruit en netwerkkabel eruit
Link naar reactie
Een paar jaar geleden braak er hier een echt noodweer los. Het was eigenlijk al donker, maar het bliksemde zo vaak en zo sterk dat het wel dag leek! En het was een orgie van donder. Ik had nog nooit een paar kaarsen aangestoken, maar deed dat dus toen wel. En terecht: een enorme knal deed me naar de achterdeur rennen om te zien waar de inslag moest zijn geweest toen er nog zo\'n knal kwam. Die zette de hele buurt in het donker. De bovenburen kwamen naar buiten, het regende nog steeds niet en dat is echt creepy, en vertelden dat ze vonken uit het stopcontact hadden gezien. Even later bleken alle zekeringen van mij en mijn buren kapot te zijn, de aardlekveiligheidschakelaars uit stonden en bij mij de koelkast en de wasautomaat kapot. Bij de buren variëerde de schade van alle apparaten(!!) tot enkel de televisie. (Ik had alle stekkers en antennes eruit gehaald (proud) ). De ander dag bleek het modem van de computer op de zaak, hemelsbreed 500 meter, kapot door het onweer.\r\nEn dan nu de vraag: kun je blijven internetten zolang het onweert?\r\nEigenlijk is het verstandig om te tellen hoeveel seconden er tussen bliksem en donder zit. Minder dan 5-6 seconden? Alle stekkers en antennes eruit! Ook modems eruit. Want je kennie wete! (proud)\r\n\r\nElmo, waar woon je ongeveer? Tweeneenhalve week geleden vielen hier ook al hele grote hagelstenen: en nu heb ik een deuk in het dak van mijn Vectraatje! :-( Ik begin \'m te knijpen.... :-S\r\nAh, ik zag net: Goor. Dat is Drenthe of zo ongeveer die kanten uit?
Link naar reactie
[quote=elmo]Willen jullie nog \'es een keer mijn forum testen? Registreren en op bug-jacht gaan? (proud) \r\n1 bug is er al. Als je registreert krijg je geen bevesteging maar je kunt dan wel inloggen.\r\n[url]http://213.51.224.7/public/forum/index.php[/url][/quote]\r\n\r\nZal me registreren.\r\n[quote]We have 0 registered members\r\nThe newest member is Fairlight[/quote] Logisch....\r\n\r\n\r\nIk heb me geregistreerd.\r\nBen de eerste, zie ik :-D.
Link naar reactie
[quote=Navy]Een paar jaar geleden braak er hier een echt noodweer los. Het was eigenlijk al donker, maar het bliksemde zo vaak en zo sterk dat het wel dag leek! En het was een orgie van donder. Ik had nog nooit een paar kaarsen aangestoken, maar deed dat dus toen wel. En terecht: een enorme knal deed me naar de achterdeur rennen om te zien waar de inslag moest zijn geweest toen er nog zo\'n knal kwam. Die zette de hele buurt in het donker. De bovenburen kwamen naar buiten, het regende nog steeds niet en dat is echt creepy, en vertelden dat ze vonken uit het stopcontact hadden gezien. Even later bleken alle zekeringen van mij en mijn buren kapot te zijn, de aardlekveiligheidschakelaars uit stonden en bij mij de koelkast en de wasautomaat kapot. Bij de buren variëerde de schade van alle apparaten(!!) tot enkel de televisie. (Ik had alle stekkers en antennes eruit gehaald (proud) ). De ander dag bleek het modem van de computer op de zaak, hemelsbreed 500 meter, kapot door het onweer.\r\nEn dan nu de vraag: kun je blijven internetten zolang het onweert?\r\nEigenlijk is het verstandig om te tellen hoeveel seconden er tussen bliksem en donder zit. Minder dan 5-6 seconden? Alle stekkers en antennes eruit! Ook modems eruit. Want je kennie wete! (proud)[/quote]\r\n\r\nJe kan het wel spannend vertellen, Navy! :mrgreen:
Link naar reactie
Nouuuuuuuuu. Ik ben er weer. En ik ben doodop. Winkel in... winkel uit. vanaf 11 uur tot 17 uur. Heb een nieuwe zwembroek gekocht (Y) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: en een nieuwe cd van tiesto. LEGAAL :-O :-O :-O :-O :-P :-P :-P :-P. Was leuk het winkelen. Maar zoals ik al zei, erg vermoeiend.\r\n\r\nEuropa: ja, mits ze zich niet té veel gaan bemoeien met dinge.\r\n\r\nEuropese grondwet: nee\r\n\r\nOnweer net hier geweest. Heb de pc maar uitgezet. Heb 1x meegemaakt dat er bij de buren was ingeslagen en dat me pc uitviel, dat wou ik nou voorkomen. Ik wou mijn hd gaan formatteren, maar ik dacht dat doe ik nog maar even niet.\r\n\r\nEn ik moet altijd me pc uitzetten als het onweert, zeker als het dichterbij komt.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...