Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

@Nybble.... Ik ben het met je eens. Om te regeren in een coalitie moet je compromissen kunnen sluiten en dat zal de Christenunie nooit kunnen, doodeenvoudig omdat dat voor hun een verloochening zou zijn van hun geloofsovertuiging (zij nemen standpunten in op basis van hun geloofsovertuiging)..
Link naar reactie
  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[quote]SP in de regering, ik wil er niet eens aan denken. Behalve als je het land naar de afgrond wilt brengen. Kijk maar eens heel erg goed naar het programma van de SP. Lees dat eens enkele keer heel goed en aandachtig door.[/quote]\r\n\r\n@Kater.... WIl jij me es uitleggen wat daarin dan zo vernietigend is voor onze samenlleving; misschien moet ik m\'n mening es bijstellen..........
Link naar reactie
[quote=nybble]Speeeedy: gefeliciteerd. (Y) (F) :-) \r\nPsychologie was het of niet?[/quote]\r\n\r\nJa klopt. Ik post maar ff, VANDAAG IS DE DAG dat we gaan winkelen DE HELE DAG :-# :-# :-# :-# :-O :-P :-P :-P :-P \r\n\r\nNee hoor, wordt heel leuk vandaag.\r\n\r\nIk heb nu niet zoveel tijd, anders had ik ook ff mee gediscussieerd. (proud) (proud) :mrgreen: :mrgreen:
Link naar reactie
Ik denk dat ik later Sp of groenlinks ga stemmen. CDA en VVD is me veel te veel op economie gericht alsof er niks belangrijkers is.\r\nWaarom kopen we in hemelsnaam 2 vliegdekscheepjes en een leuk setje jsf\'s. Geldverspilling. Als je ze webbezuigd i.p.v. onderwijs ben je ook een groot deel van het begrotingstekort kwijt.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...