Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

Goed nieuws:\r\n[quote=NOS] HILVERSUM Nederland heeft de Europese grondwet afgewezen. Die voorspelling doet onderzoeksbureau Interview-NSS, op basis van een exit-poll, in opdracht van het ANP en de NOS. Volgens de prognose heeft 63% tegengestemd, 37% was voor.\r\n\r\nMet een opkomst van 62 procent betekent dat dat de Tweede Kamer de uitslag van het referendum overneemt. CDA en PvdA hadden vooraf een drempel van minstens 30 procent geëist. De prognose heeft een foutmarge van plus of min 4 procent.\r\n\r\nHet percentage nee-stemmers is nog groter dan verwacht. Laatste peilingen wezen gisteren nog op een meerderheid van nee-stemmers van 55 tot 60 procent.[/quote]\r\n ;-) :-) :mrgreen: :lol: (proud) (Y) (Y) (Y) (B) (B) (B) (B) (B) (B) (B) (B) (B) (B) (B) (B) (B) (B) (B) (B)\r\n[img]http://www.lumc.nl/5030/images/Vuurwerk.jpg[/img][img]http://www.lumc.nl/5030/images/Vuurwerk.jpg[/img]
Link naar reactie
Iets recenter nieuws (22.21):\r\n[quote=NOS] HILVERSUM Nederland heeft de Europese grondwet afgewezen. Na telling van 52,1 procent van de stemmen is 62,6% tegen en 37,4% voor. Dat is vrijwel dezelfde uitslag als de exit-poll van Interview NSS, bij het sluiten van de stembureaus.\r\n\r\nMet een opkomst van 64 procent betekent dat dat de Tweede Kamer de uitslag van het referendum overneemt. CDA en PvdA hadden vooraf een drempel van minstens 30 procent geëist. De prognose heeft een foutmarge van plus of min 4 procent.\r\n\r\nHet percentage nee-stemmers is nog groter dan verwacht. Laatste peilingen wezen gisteren nog op een meerderheid van nee-stemmers van 55 tot 60 procent.[/quote]
Link naar reactie
Ik heb [b]tegen[/b] gestemd.\r\nEn het signaal: de politiek is het contact met de kiezer ten aanzien van de Europese Unie volledig kwijtgeraakt. \r\nZe hebben al tientallen jaren gewoon gedaan wat ze wilden en wij, de kiezers, keken woordeloos en machteloos toe. Ons werd nóóit iets gevraagd. Tòt vandaag.\r\nNederland: Proficiat!! (K) \r\nPolitiek: Kom eens uit jullie Ivoren Toren (hoofdletters eigenlijk niet juist? :^) ) en ga nou eindelijk eens praten met de mensen die jullie op jullie posten hebben gezet. 8o|
Link naar reactie
Schitterend! Nederland heeft duidelijk tegen gestemd. \r\nDe grondwet van Europa is/was ook niet duidelijk genoeg. Kon op meerdere manieren worden uitgelegd. Als er iets mis ging in Europa, dan konden ze altijd teruggrijpen op de Grondwet en zeggen \"Jullie hebben toch VOORgestemd\"? \r\nDus alle TEGENstemmers: jullie hebben het gewoon goed gedaan!!!!! PRIMA!!!!\r\nGefeliciteerd!!!!\r\n\r\n (B) (B) (B) (B) (B) (B) (B) (B) (B) (B) (B) (B)
Link naar reactie
Zo,............dat was dat, Europese en Nederlandse politici ik hoop dat de boodschap nu een héél klein beetje duidelijk is!\r\n (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Link naar reactie
\"Nee\" ,dat is dus de uitslag. \r\nWas te verwachten . \r\n\'t is democratisch \"de meeste stemmen gelden\" \r\nMaar de meeste stemmen zijn altijd wel \"domme\" stemmen.!!! \r\n\r\nHebben al die domme stemmers straks weer wat te zeiken als het\"nee\" toch niet zo best blijkt te zijn en Nederland toch nog steeds het \"Paradijs\" voor criminelen ,junks ,assielzoekers en andere werkschuwen blijkt te blijven.!!!
Link naar reactie
Ik heb voor gestemt, maar was het wel eens met de woorden van Wouter Bos: Hij zei dat Nederlanders het gevoel hadden in Europa op een voortdenderende trein te zitten, dat Europa maar groeide en dingen besliste zonder dat wij er iets aan konden doen. Met dit referendum hadden we de mogelijkheid van die trein af te springen, en dat hebben we gedaan. Even een beetje rust in Europa, rustig alles overdenken en dan de juiste beslissingen nemen.\r\n\r\nDit vond ik wel mooi gesproken, en ben het er wel mee eens.
Link naar reactie
[quote=Animal]\"Nee\" ,dat is dus de uitslag. \r\nWas te verwachten . \r\n\'t is democratisch \"de meeste stemmen gelden\" \r\nMaar de meeste stemmen zijn altijd wel \"domme\" stemmen.!!! \r\n\r\nHebben al die domme stemmers straks weer wat te zeiken als het\"nee\" toch niet zo best blijkt te zijn en Nederland toch nog steeds het \"Paradijs\" voor criminelen ,junks ,assielzoekers en andere werkschuwen blijkt te blijven.!!![/quote]\r\n\r\n*Is het eens met flater\r\n\r\nEn wie zegt dat dit wel opgelost zou zijn als die grondwet er doorgedramd zou worden?\r\n\r\nKrijgen we hier straks nog meer van die polen (met alle respect) die onze banen afpikken voor een lager salaris en dat geld lekker doorsluizen naar hun families in polen waardoor onze economie er weer op achteruit gaat (denk aan de gigantische gemiste loon en inkomstenbelasting)\r\n\r\nToch een leuk stukje gister @ ned2
Link naar reactie
[quote=Animal]\"Nee\" ,dat is dus de uitslag. \r\nWas te verwachten . \r\n\'t is democratisch \"de meeste stemmen gelden\" \r\nMaar de meeste stemmen zijn altijd wel \"domme\" stemmen.!!! \r\n\r\nHebben al die domme stemmers straks weer wat te zeiken als het\"nee\" toch niet zo best blijkt te zijn en Nederland toch nog steeds het \"Paradijs\" voor criminelen ,junks ,assielzoekers en andere werkschuwen blijkt te blijven.!!![/quote]\r\nDeze \"domme\" nee-stemmer vraagt zich af hoe jij zo goed weet dat Nederland \"het \"Paradijs\" voor criminelen ,junks ,assielzoekers en andere werkschuwen blijkt te blijven.\" Als je dan toch zo graag \"dom\" gebruiken wil: dàt is pas een domme opmerking!\r\nTen eerste is Nederland voor criminelen en junks alles, behalve een paradijs.\r\nTen tweede is het toegangsbeleid voor asielzoekers zó streng dat alleen de echte asielzoekers hier mogen blijven. En terecht.\r\nTen derde hebben werkschuwen (wat dat ook mogen zijn) geen leven, want hoogstens bijstand of zelfs dat niet.\r\nVoortaan even nadenken voor je zoiets hier neerkwakt!\r\nEr zijn klaarblijkelijk ook domme mensen onder degenen die VOOR hebben gestemd.
Link naar reactie
\"En wie zegt dat dit wel opgelost zou zijn als die grondwet er doorgedramd zou worden? \r\n\r\nKrijgen we hier straks nog meer van die polen (met alle respect) die onze banen afpikken voor een lager salaris en dat geld lekker doorsluizen naar hun families in polen waardoor onze economie er weer op achteruit gaat (denk aan de gigantische gemiste loon en inkomstenbelasting) \"\r\n\r\nDie polen pikken niet onze banen !!!\r\nDie polen doen werk waar de meeste nederlanders te lui voor zijn ,omdat ze hun geld toch wel krijgen en er niks voor hoeven te doen !!!\r\nMet zoveel werkelozen zou je helemaal geen polen nodig moeten hebben.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...