Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[quote=reintje]Modje gaat over haar nek...... +o([/quote]\r\n\r\nAbsoluut! [img]http://www.hondenhuys.nl/forumsmilies/puke.gif[/img]\r\nIk was nou juist zo blij met jouw variant \'mensjes meppen\'.... :wink: \r\n\r\n@Richt;\r\n[quote=Richt]mag linux of windhoos zijn, ik moet tog nog een computer voor haar bouwen, dus of ze nu met linux of windows begind maakd niet uit, als ze probleemen krijgt kan ik het wel weer oplossen of het nouw linux of windhoos is.[/quote]\r\n\r\nIk zou dan toch Windhoos doen hoor, ik voor haar toch makkelijker denk ik. Stel dat ze er wel wegwijs in wordt kan ze gewoon meer met Windhoos. En ook met leeftijdgenoten erover babbelen bijvoorbeeld ;-)
Link naar reactie
1tje kan er nog wel bij :-P \r\n\r\nHeb net van die danerolle croissants gehad (zelf maak dingen.) Die eten we elke zondag samen met käiserbroodjes. Echt zoooooooooo lekker he. Er zitten maar 6 in een pakje dus meestal heb ik er maar 2. :-( Maar als ik de kans krijg dan eet ik er zo 5 op. :-P \r\n\r\nOja.. goeiemorgen trouwens. (bijna middag)
Link naar reactie
[quote=Ultimate]1tje kan er nog wel bij :-P \r\n\r\nHeb net van die danerolle croissants gehad (zelf maak dingen.) Die eten we elke zondag samen met käiserbroodjes. Echt zoooooooooo lekker he. Er zitten maar 6 in een pakje dus meestal heb ik er maar 2. :-( Maar als ik de kans krijg dan eet ik er zo 5 op. :-P \r\n\r\nOja.. goeiemorgen trouwens. (bijna middag)[/quote]\r\n\r\nRol je d\'r dan ook een plak kaas in mee vóór het bakken?\r\nNa het bakken in de jam dopen en dan in je kanaal frotten :mrgreen:
Link naar reactie
[quote=elmo]Grrr. \r\nVersie 2.4 van americas army is uit maar helaas niet met een patch :-@ :-@ (cry) (cry) .\r\nNu moet ik de hele download van 850MB naar binnen loodsen.\r\n\r\nNa ja ik heb m\'n zegje weer gedaan.[/quote]\r\n\r\nLekker handig, tis te hopen dat dat binnenhalen een beetje vlot gaat :-| :-|
Link naar reactie
[quote=Thijs]tan a= o/a = 500/1000==> tan a =0,5, hoek a= 26,6 graden (degree). Heb ff geen zin om in radialen of graden uit te rekenen.[/quote]\r\ntangens :-| dat is echt het eerste dat ik ben vergeten, voor zover ik er iets van snapte :-P pytagoras, ook nooit begrepen\r\n\r\n[quote=Speeeedy]WOOOOOOOOOOW\r\n\r\nik heb me salaris binnen + vakantiegeld \r\n\r\n <;:o) \r\n\r\n[size=2]ik ben rijk!![/size]\r\n\r\nNa de examenperiode ga ik als \'beloning\' mooi uitgebreid winkelen <;:o) , en Ultimate gaat mee hè ;-)\r\n\r\n[size=1]dat wou ik even melden... [/size][/quote]\r\nPc hoofdstraat? :-P
Link naar reactie
[quote=Speeeedy][size=7]WAAAAAAAAAAAAAAAAHH[/size]\r\n\r\nMorgen beginnen de examens!! \r\n\r\n[size=6]WAAAAAAAAAAAAAH[/size][/quote]\r\nwaar je je al niet druk om kunt maken... |-) weet je hoe SIMPEL die landelijke examens zijn???\r\n\r\nWat doet een meteoroloog?\r\na. Het weer voorspellen\r\nb. Foto\'s maken\r\nc. Het gras maaien\r\nd. Reoleringen aanleggen\r\n\r\n(dit was niet letterlijk de vraag, maar wel zoiets dergelijks, echt een vraag die je gewoon niet fout kunt hebben, tenzij je gewoon dom bent :-P )
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...