Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

[quote=Ultimate]Mijn eerste examen is natuurkunde op 24 mei.\r\n\r\nMijn profiel is Havo N&G en wis b2.\r\n\r\nIk moet nog ff goed leren. Ook wel de \'puntjes op de i zetten\' genaamd :D[/quote]\r\n\r\nHeb je bijna hetzelfde als ik, ik heb alleen nattrukunde 1,2 erbij, economie is m\'n keuze vak, tis het meest pretvak wat ik kon kiezen. Al had ik gekund had ik muziek gekozen.
Link naar reactie
  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[quote]\r\nMijn profiel is Havo N&G en wis b2\r\n[/quote]\r\n\r\nKun je dan niet beter N&T kiezen? Of lukt dan natuurkunde niet zo?\r\n\r\nzelf heb ik Havo NG+GS. Lijkt onlogisch maar gs lukt erg makkelijk. Ik val daar nl. onder de catergorie niet leren, niets doen en vervolgens een 7 halen :-) . Waarom \'t zo makkelijk lukt weet ik niet maar vindt het niet erg (proud) \r\nMeeste moeite heb ik met Wiskunde. Alleen maar 6-jes. Scheikunde doe ik ook op m\'n sloffen. Na HAVO5 Ga ik misschien nog VWO doen omdat m\'n huidige cijfers het toe laten. Of ik ga naar de Maritieme (geen marine!) accedemie (HVA) in A\'dam maar dan moet ik dus naar A\'dam (woon nu dus aan de andere kant van nederland :-P )
Link naar reactie
[quote=elmo][quote]\r\nMijn profiel is Havo N&G en wis b2\r\n[/quote]\r\n\r\nKun je dan niet beter N&T kiezen? Of lukt dan natuurkunde niet zo?\r\n\r\nzelf heb ik Havo NG+GS. Lijkt onlogisch maar gs lukt erg makkelijk. Ik val daar nl. onder de catergorie niet leren, niets doen en vervolgens een 7 halen :-) . Waarom \'t zo makkelijk lukt weet ik niet maar vindt het niet erg (proud) \r\nMeeste moeite heb ik met Wiskunde. Alleen maar 6-jes. Scheikunde doe ik ook op m\'n sloffen. Na HAVO5 Ga ik misschien nog VWO doen omdat m\'n huidige cijfers het toe laten. Of ik ga naar de Maritieme (geen marine!) accedemie (HVA) in A\'dam maar dan moet ik dus naar A\'dam (woon nu dus aan de andere kant van nederland :-P )[/quote]\r\n\r\nZo\'n soort opleiding dacht ik eerst ook aan. Uiteindelijk toch maar niet. Heb me nu ingeschreven bij chemische tecnologie in utrecht eigenlijk bij gebrek aan beter.
Link naar reactie
Is dit het toevallig?\r\n\r\nverlenging ADR-certificaat \r\n \r\nOm in het bezit te blijven van een geldig ADR-certificaat, ben je verplicht elke vijf jaar een verlengingstoets af te leggen. Op deze manier blijf je op de hoogte van de meest recente voorschriften. Je moet slagen voor de verlengingstoets in het jaar voordat het oude certificaat verloopt. Het is strafbaar te rijden met een verlopen ADR-certificaat. \r\nHet spreekt voor zich dat je de verlengingstoets alleen kunt afleggen voor de bevoegdheden die je al bezit. \r\nIs het certificaat niet meer geldig, dan moet je opnieuw deelnemen aan een basisexamen en de eventueel vereiste aanvullingen. \r\n \r\nOpfrissen \r\nDe verlengingstoets is bedoeld om de kennis op te frissen. Er komen vooral voorschriften en regels aan de orde die sinds het behalen van het certificaat zijn veranderd. De nadruk ligt op de toepassing van deze voorschriften in de praktijk. De toets bestaat uit een mondeling en een schriftelijk deel. De beide onderdelen moeten binnen een jaar zijn behaald. De volgorde van de examens is vrij. \r\n \r\nExamen \r\nExamenvorm: een schriftelijk deel (meerkeuzevragen) en een mondeling deel\r\nDuur: de duur van het schriftelijke examen is afhankelijk van het aantal vragen (15 vragen: 30 minuten; 20 vragen: 40 minuten; 25 vragen: 50 minuten), het mondelinge deel duurt 20 minuten. \r\nToelatingseisen: een geldig ADR-certificaat\r\nGeldigheidsduur: de uitslag van de examens is één jaar geldig. \r\nHet aantal vragen van de verlengingstoets is afhankelijk van de aanvullingen. Het schriftelijk examen voor het basiscertificaat en het examen voor het basiscertificaat met één aanvullend examen bestaat uit 15 vragen. Voor iedere aanvulling meer, bevat het examen 5 vragen extra.\r\n \r\n \r\nVerlengingstoets certificaat Vervoer Huishoudelijk Gevaarlijk Afval \r\nOok voor het certificaat Vervoer Huishoudelijk Gevaarlijk Afval geldt dat je een verlengingsstoets moet afleggen. Deze toets is hetzelfde ingericht als het eerste examen.
Link naar reactie
[quote=Modje][quote=Kepslock]@Modje: Geen idee waarom je niet kunt posten in mijn gastenboek... :roll: (ik neem aan dat je wel een naam hebt ingevuld :lol: ) [/quote]\r\n\r\nIk heb het net weer geprobeerd maar weer krijg ik na het tekenen een pagina van \'niet gevonden\' of zoiets dergelijks... :-S \r\nEn toen ik daarna weer een keer wou gaan kijken [ik blijf volhouden *-) ] kon ik helemaal niet het gastenboek in zicht krijgen :^) Niet in IE en niet in Firefox :-S \r\nModje snapt het niet :-([/quote]\r\nHmm, ik heb de site uitgebreid getest in IE, Firefox en Opera, en overal doet het gastenboek het bij mij... Wellicht helpt het als je het gastenboek dmv de rechtermuisknop op een nieuwe pagina opent, dan is \'ie iig uit mijn frame, en heeft mijn site er weinig tot niks meer mee van doen. Dan ligt het probleem bij mygb.nl...\r\n\r\nMaar ik vind het zowiezo (Y) dat je het zo hard probeerd :-) \r\n\r\nVoor mij is het alweer 6 jaar geleden dat ik examens had. Wat een prachtige tijd was dat, met veel vrije tijd... :lol:
Link naar reactie
[quote=Kepslock]Maar ik vind het zowiezo (Y) dat je het zo hard probeerd :-) [/quote]\r\n\r\nJa... ik blijf het ook proberen :^) maar het lukt nog steeds niet, ook niet zoals jij het omschreven had. Ik heb Admin even gevraagd of het hem wel lukt en die staat er nu wel in :mrgreen: \r\nIk zal kijken of het op mijn andere compie wel lukt... als \'ie weer eens aanstaat *-)
Link naar reactie
[quote=reintje][quote=sjouwer]ik krijg er nog een , 1 keer in de 5 jaar\r\n\r\nvanwege het adr gebeuren[/quote]\r\n\r\n :?: Vertel es sjouwer... wat is dat?[/quote]kortgezegt het vervoer van gevaarlijke stoffen op de weg (voor mij dan)\r\n\r\nhet is een lange franse benaming die ik niet uit mijn hoofd weet\r\n\r\nik ben chauffeur op de korte baan
Link naar reactie
Goedemorgen.\r\n\r\nKepslock, over vrije tijd gesproken. WAAROM doen ze dat met tussenuren hier en niet met eerder uit :-S (cry) \r\nVandaag van 10:00 tot 15:50 les maar met de helft \'vrije tijd\' ertussen. Kortom ik doe maar 2 vakken in deze tijd de rest is tussenuur. Helaas kan ik niet \'even\' naar huis. DAn moet ik eerst 16 km fietsen :-P
Link naar reactie
[quote=elmo]Goedemorgen.\r\n\r\nKepslock, over vrije tijd gesproken. WAAROM doen ze dat met tussenuren hier en niet met eerder uit :-S (cry) \r\nVandaag van 10:00 tot 15:50 les maar met de helft \'vrije tijd\' ertussen. Kortom ik doe maar 2 vakken in deze tijd de rest is tussenuur. Helaas kan ik niet \'even\' naar huis. DAn moet ik eerst 16 km fietsen :-P[/quote]\r\n\r\nJe huiswerk doen tussentijds?, dan ben je echt vrij als je thuis bent :-)
Link naar reactie
[quote=reintje][quote=elmo]Goedemorgen.\r\n\r\nKepslock, over vrije tijd gesproken. WAAROM doen ze dat met tussenuren hier en niet met eerder uit :-S (cry) \r\nVandaag van 10:00 tot 15:50 les maar met de helft \'vrije tijd\' ertussen. Kortom ik doe maar 2 vakken in deze tijd de rest is tussenuur. Helaas kan ik niet \'even\' naar huis. DAn moet ik eerst 16 km fietsen :-P[/quote]\r\n\r\n\r\nJe huiswerk doen tussentijds?, dan ben je echt vrij als je thuis bent :-)[/quote]\r\n\r\nDat huiswerk heb ik wel een keertje af 8-| \r\nDan die andere 2 uur nog. En die computers hier op school zijn zooooooooooooooooooooooooooo traag :-( ........
Link naar reactie
ik doe VWO economie & maatschappij met duits2 en frans2 (vwo is dat het omgekeerde van wat het bij havo is, havo is duits/frans 1: schrijven en luisteren en deel 2 is dan lezen, maar bij ons is het precies andersom)\r\n\r\n@ thijs:\r\nik heb sowieso al; oefenbundels van duits/frans/engels en wiskunde via school\r\nmaar voor extra oefenexamens ga ik altijd naar [url]www.havovwo.nl[/url]\r\n\r\nIk zal nog even opscheppen: \r\nik heb lekker een 7.4 gemiddeld op me schoolexamen :-) 8-) 8-|
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...