Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

Idd ik heb precies hetzelfde :-( \r\n\r\nEn ik moet ook leren voor het examen (cry) \r\n\r\nGelukkig is het duitse examen helemaal van tekst :-) \r\n\r\nDus een hele lap tekst met vragen en jij moet daar antwoorden op geven.\r\n\r\nIk haalde altijd met repetities een 4 en met die teksten een 7-8 :mrgreen: \r\n\r\nverver valt het examen wel een beetje mee gelukkig 8-| , economie en geschiedenis dat is even stampwerk en wiskunde is gewoon ff oefenen 8-| \r\n\r\nDoei! :mrgreen:
Link naar reactie
[quote=reintje]hoe krijg ik de tekst onder het geuploade plaatje?[/quote]\r\nKan als volgt: Eerst plaatje uploaden hier op het forum, dan met rechts klikken, eigenschappen, en kijken waar het plaatje staat. Vervolgens pas je je post aan, en zet je op de gewenste plek de img-tags van BBCode ([img] en [/img], maar dat wist je al ;-)). En dan moet het wel lukken.\r\n\r\nAnders moet je hem zelf uploaden naar je eigen server.
Link naar reactie
[quote=reintje][quote=Speeeedy]@ navy: aardrijksunde leren voor het examen.... :-([/quote]\r\n\r\n@Speeedy: Hoeveel uur per dag moet je nu gemiddeld aan de studie voor het examen? Ik neem aan dat je alles even weer moet \"ophalen\".[/quote]\r\n\r\nIk begin zo rond half 10 \'s ochtends en leer tot ongeveer 13:00. Soms wat langer. Soms wat korter. Dan heb ik \'s middags en \'s avonds lekker niets te doen. (liar)
Link naar reactie
@Modje: Geen idee waarom je niet kunt posten in mijn gastenboek... :roll: (ik neem aan dat je wel een naam hebt ingevuld :lol: )\r\n\r\n@Nybble: druk geweest met andere dingen dan mijn computer. :-P \r\n\r\n@De rest; bedankt voor het bekijken van mijn site :lol: Zal hem even in mijn profiel zetten, zodat jullie hem terugkunnen vinden als je\'m niet hebt gebookmarked... :-( :lol: :lol:
Link naar reactie
[quote=redder_in_nood][quote=reintje]hoe krijg ik de tekst onder het geuploade plaatje?[/quote]\r\nKan als volgt: Eerst plaatje uploaden hier op het forum, dan met rechts klikken, eigenschappen, en kijken waar het plaatje staat. Vervolgens pas je je post aan, en zet je op de gewenste plek de img-tags van BBCode ([img] en [/img], maar dat wist je al ;-)). En dan moet het wel lukken.\r\n\r\nAnders moet je hem zelf uploaden naar je eigen server.[/quote]\r\n\r\nDank je Redder (Y)\r\n\r\n[quote]Ik begin zo rond half 10 \'s ochtends en leer tot ongeveer 13:00. Soms wat langer. Soms wat korter. Dan heb ik \'s middags en \'s avonds lekker niets te doen.[/quote]\r\n\r\nZo... dan ben je ook wel lekker gaar denk ik.... \r\n\r\nEn wanneer beginnen de examens nou?\r\n\r\n@Hellolo:
Link naar reactie
[quote=Ultimate]\r\nIk begin zo rond half 10 \'s ochtends en leer tot ongeveer 13:00. Soms wat langer. Soms wat korter. Dan heb ik \'s middags en \'s avonds lekker niets te doen. (liar)[/quote]\r\n\r\nGoed plan :mrgreen: moet ik ook maar doen (Y) \r\n\r\n[quote]\r\nEn wanneer beginnen de examens nou? \r\n[/quote]\r\n\r\nIk heb mijn eerste examen op 24 mei, Neerlands Da moe vast wel lukkuh!
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...