Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[quote=Thijs]Nee hoor. Onlangs was een groep 15 jarigen naar texel gegaan en hebben zich daar de hele week helemaal klem gezopen zonder iets te eten. Hierdoor hebben ze een of ander syndroom of ziekte opgelopen, het gevolg is dat ze voor de rest van hun leven dement zijn.[/quote]\r\n\r\nDat is Korsakov. En dat is heel erg triest.\r\nIk geloof dat het met name komt omdat je inderdaad niet [of niet goed] eet, en door gebrek aan bepaalde vitamines [ik meende met name de b-vitaminen] en teveel alcohol kun je Korsakov krijgen. Is blijvend en heel erg.
Link naar reactie
(H) Hallo lieve mensen,\r\n\r\nalweer een tijdje geleden dat ik mijn (liar) hier heb laten zien, maar ik leef nog steeds... :lol: \r\n\r\nff mijn site spammen :) Vanmiddag aan begonnen, mijn eerste site btw. Owja, er is ook een gastenboek.. ;-) \r\n\r\n[url]http://www.kepslock.net[/url]\r\n\r\ngroetjes aan iedereen ennuh...alvast weltrusten voor degene die nog wakker zijn.... (C)
Link naar reactie
Hoop niet dat het spammen is, maar dit spel wil ik jullie niet onthouden:\r\n[quote]Een nieuw online spel in ontwikkeling. Leid soldaten op en laat ze strijden tegen andere users, verdien geld en koop upgrades en vecht je zelf omhoog in de rankings, misschien word jij wel de ultieme warrior.\r\n\r\n[url=http://darkchild.da.funpic.org/]Dawn of Warriors[/url][/quote]
Link naar reactie
Cool, net voor 00:00 geklikt, en net weer, dus ik heb je al 2x geholpen, Thijs, het kan namelijk maar 1x per dag :-P\r\n\r\nEdit: Ik kan een VPN-verbinding maken met de universiteit, waardoor ik een ander IP krijg. Heb je inmiddels 3x geholpen. Zal het straks ook nog even via het WLAN op de universiteit doen, dan heb je van mij al 4 soldiers en 4000 goud te pakken! Alsjeblieft!\r\n Edit: Ook gedaan.
Link naar reactie
[quote=Kepslock](H) Hallo lieve mensen,\r\n\r\nalweer een tijdje geleden dat ik mijn (liar) hier heb laten zien, maar ik leef nog steeds... :lol: \r\n\r\nff mijn site spammen :) Vanmiddag aan begonnen, mijn eerste site btw. Owja, er is ook een gastenboek.. ;-) \r\n\r\n[url]http://www.kepslock.net[/url]\r\n\r\ngroetjes aan iedereen ennuh...alvast weltrusten voor degene die nog wakker zijn.... (C)[/quote]\r\n\r\nHey die Keps [img]http://www.hondenhuys.nl/forumsmilies/xyxwave.gif[/img]\r\nIk heb 2x geprobeerd je gastenboek te tekenen maar het lukt helaas niet...
Link naar reactie
Ook hallo Keps [img]http://images.google.nl/images?q=tbn:m3E7U0czwWEJ:discountoffice.nl/pimages/DVL9003.jpg[/img] !\r\n\r\n[quote=Modje]Ik heb 2x geprobeerd je gastenboek te tekenen maar het lukt helaas niet...[/quote]\r\n\r\nBij mij lukte het wel... Kijk maar op z\'n site (ik ben redder_in_nood daar :mrgreen:).
Link naar reactie
Syntax [b]T[/b]error .....\r\n\r\n\r\nHeb even zitten te experimenteren waarom jouw plaatje het niet doet Redder in Nood... : geen idee... :lol:\r\nOf het moet al zijn dat je de afbeeldingskoppeling van Google hebt gebruikt. Misschien in het vervolg één keer doorklikken naar het bedrijf zelf (dit geval discountoffcie.nl)
Link naar reactie
[quote=Kepslock](H) Hallo lieve mensen,\r\n\r\nalweer een tijdje geleden dat ik mijn (liar) hier heb laten zien, maar ik leef nog steeds... :lol: \r\n\r\nff mijn site spammen :) Vanmiddag aan begonnen, mijn eerste site btw. Owja, er is ook een gastenboek.. ;-) \r\n\r\n[url]http://www.kepslock.net[/url]\r\n\r\ngroetjes aan iedereen ennuh...alvast weltrusten voor degene die nog wakker zijn.... (C)[/quote]\r\n\r\nHey keps :mrgreen: \r\n\r\nTijdje geleden ja, coole site, lekker duister, I love it :mrgreen: \r\n\r\nR.o.s.e leuk spel is dat :-) \r\n\r\nWord alleen over een paar dagen globaal gereset :-S
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...