Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[quote]Ga lekker door met ademhalen en laat je niet bang praten.[/quote]\r\n\r\nHéél juist Reintje, want dat is waar de europese politiek, onder leiding van Amerika, mee bezig is. Bangmaken, en daarmee alle maatregelen e.d. goed praten.\r\n\r\nHet gebeurd ook niet voor het eerst, in 1933 riep de toenmalig duitse kanselier dat een bepaald geloof/ras gevaarlijk was en ellende bracht in de wereld. Het Duitse volk werd bang en achterdochtig gemaakt, en later totaal gecontroleerd omwille van de eigen veiligheid werd gezegd.\r\nIedereen weet (of hoort te weten) wat er 6 jaar later van kwam, en ten koste van wat.\r\n\r\nNee, ik ben niet bang voor mensen die in Allah geloven en zich daarom Moslim noemen, ik maak me meer zorgen om de mensen die in God geloven, zich daarom Christen noemen en politici zijn die zichzelf de volksvertegenwoordiging durven te noemen.\r\n\r\nWanneer Mohammed B de moordenaar van van Gogh is, mag ie van mij opgesloten worden en de sleutel mag weggegooid worden.\r\nNiet om wat ie denkt of zegd, maar om wat ie gedaan heeft.\r\n\r\nIk denk en zeg óók wel eens dingen waarvan je je afvraagd of alles wel helemaal goed met me gaat. Trouwens, Theo van Gogh kon d\'r ook wat van af en toe. Dat kon, dat kan, en dat moet blijven kunnen. Wanneer we om te beginnen die vrijheid kwijt raken, tja......................................................................................... \r\n\r\nTis maar weer een mening van snappie\r\n\r\n\r\n :-# :-# :-#
Link naar reactie
Mensen laten zich al jaren door allerlei gebeurtenissen gaan... Denk maar aan de dood van Diana... Volwassen mensen die je toen finaal zag instorten. Stond in geen verhouding tot de gebeurtenis.... Toen lieten de mensen zich ook gek praten. Later kwam daar de boosheid jegens de Eng. Kon. familie bij.... (die ik wel terecht vond, maar dan in normale proporties....).\r\nAls de mensen die wél nuchter blijven nu maar steeds hameren op de bangpraterij - zonder hun kop in het zand te steken; juist niet zou ik zeggen -, dan doen we tenminste iets positiefs naar de angstigen toe....
Link naar reactie
[quote=Navy]Zo! Lekker bezig in Knoppix! Lekker traag, maar wel leuk. Inmiddels ook de juiste toetsenbord instellingen en gaan met die banaan![/quote]\r\ntraag??? wat voor pc heb jij dan?\r\n\r\n[quote=nybble]Het geloof had nooit mogen worden uitgevonden.[/quote]\r\ndat heb ik ook wel eens gedacht
Link naar reactie
[quote=Richt][quote=Navy]Zo! Lekker bezig in Knoppix! Lekker traag, maar wel leuk. Inmiddels ook de juiste toetsenbord instellingen en gaan met die banaan![/quote]\r\ntraag??? wat voor pc heb jij dan?\r\n\r\n[quote=nybble]Het geloof had nooit mogen worden uitgevonden.[/quote]\r\ndat heb ik ook wel eens gedacht[/quote]\r\nHet nieuwste van het laatste ;-) :\r\nPentium II 350!
Link naar reactie
[quote=nybble]Het geloof had nooit mogen worden uitgevonden. :-S [/quote]\r\n\r\nAan het geloof ligt het niet, wel aan de mensen die invulling geven aan het geloof... Of beter gezegt; mensen die het geloof op hun eigen manier uitleggen.\r\nIs ook niks mis mee want dat gebeurt [gelukkig] niet altijd op schandalige wijze.\r\nMaar soms ook wel. Maar ook dat kunnen we niet alle gelovigen aanrekenen.\r\n\r\nHet heeft volgens mij veel meer met een soort van massa-psychologie te maken. En dan maakt het niet altijd uit van waaruit het gebeurt; geloofsovertuiging of ander soort van overtuiging. Het heeft heel veel te maken met groepsvorming.\r\nMensen willen nou eenmaal graag bij een groep horen. Niks mis mee maar het kan soms uit de hand lopen. En daarbij is het dan ook nog belangrijk hoe zelfbewust je bent en blijft, ook midden in een groep.\r\nBlijf altijd je eigen mening houden, en hou in de gaten of de waarden, normen en regels van die groep bij je passen.\r\n\r\nEn wat betreft angst... is ook zoiets. Pas op dat je je niet door angst laat regeren. Angst is geen goede raadgever. En heel vaak ook nog eens onterecht.\r\nEn het is heel goed om je daar eens goed bewust van te worden :wink:
Link naar reactie
Als een fanatieke moslim in termen begint te kletsen zoals die gek die Theo vermoordde, dan heb ik twee reacties:\r\n\r\n\"Hij die onschuldige mensen vermoordt, vermoordt Allahs kinderen.\"\r\n\r\n\"Hij die hulpverleners vermoordt, hakt Allahs handen af.\"\r\n\r\nOm er aan toe te voegen dat ik niet denk dat Allah daar echt blij mee zal zijn.\r\n\r\nDit, naar aanleiding van de wijze woorden van Modje.
Link naar reactie
[quote=sjouwer][quote=nybble]Goede morgen allemaal, tijd voor een (C)[/quote]voor (C) vind ik om deze tijd wel erg vroeg\r\nje moet het zelf weten wat je doet.\r\nik pak mijn (C) pas om 10.30[/quote]\r\n\r\nTuurlijk mag ikzelf weten wat ik doe, maar dat mag jij ook hoor. \r\nAl ga ik niet op de klok kijken of ik dorst of honger heb...... (A) \r\n\r\nLeuk he, al die verschillende mensen......... (Y)
Link naar reactie
[quote=Flater]Maar waarom laat de ene mens zich wel meetrekken in een groep om te moorden en of te roven en de ander niet? Ik denk dat het voor een groot deel met onvrede te maken heeft en dit komt door allerlei zaken, opvoeding, millieu, aanleg en vast nog meer............[/quote]\r\n\r\nHelemaal mee eens Flater.... Je handelen wordt medebepaald door je \"rugzakje\".... Dat is bij iedereen zo.... Maar je kunt zelf kiezen welke richting je op gaat en dat heeft ook weer te maken met karakter en dat weer deels met genen.... :lol: :lol: :lol: \r\n\r\nEn zo.... kunnen we allerlei oorzaken zoeken en ook wel vinden!\r\n\r\nJaaaaaaaaaaaa Nybble... koffie?.... graag! Heb al een enerverende ochtend achter de rug.... (C)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...