Ga naar inhoud

Vista in de waste bin


anoniem

Aanbevolen berichten

ik vind de meeste antwoorden yahoo compleet onzin. 64bit CPU's werden geintroduceert door AMD met de athlon64 en bij intel met de pentium 4. als je oudere pc's hebt moet je hoe dan ook niet proberen windows 7 te gaan draaien, laat staan vista. dat werkt gewoon niet. verder het antwoord dat je met x64 tot 8GB kan is ook onzin. meer iets van 6.000TB aan geheugen. iig meer dan wie dan ook nodig zou hebben op het moment elke moderne of nieuwe pc kan x64 gebruiken. en als alle pc's dat ook zouden doen zou x64 een stuk sneller worden. nu is het meestal net iets trager omdat ook de 32bits programma's er bij moeten om alles te laten werken.
Link naar reactie
Ik draai hier nog steeds op XP en wil niet aan vista omdat het meer vreet (pc uit 2003). Echter, ik werk XP binnen een jaar naar de knoppe :? Laatst een echt diepte record gehaald. XP SP3 had ik dit keer geïnstalleerd. Binnen een halfjaar kapot gedraaid. Super traag en regelmatig crashes :? Het beste resultaat is nog van een zwaar gekraakte XP SP2 versie gekomen. 1 jaar heeft hij gehaald voordat het fout ging. Zou Vista langer kunnen draaien? Wel ff met de opmerking dat ik met nogal zware CAD programma's werk, die XP kennelijk slopen. Die progjes zijn de enige verklaring die ik voor dit gedrag kon vinden.
Link naar reactie
Momenteel zijn er alleen nog kleine driver problemen met Vista 64 bit. Ik gebruik al sinds de release Vista Ultimate 32 bits en ja ik had er flink problemen mee in het begin en al helemaal doordat ik een ATI kaart had wat niet wou. Dus in de kast gelegd en XP weer tevoorschijn gehaald. Na tijdje weer Vista erop gezet toen er wat betere drivers kwamen en toen eigenlijk nooit meer XP erop gezet. Probleem van de meeste mensen blijft gewoon dat als een paar mensen er negatief over zijn ze ermee in meegaan zonder het zelf te hebben geprobeerd. Ik spreek uit ervaring en denk dat de meeste mensen het hier met mij wel eens zijn dat Vista in het begin gewoon instabiel was door een tekort aan goede drivers. Nu na oa. Service Pack 1 en tal van update's vindt ik dat Vista net zo stabiel werkt als XP. Mijn systeem draait nu erg stabiel. Nog geen enkele BSOD gehad en zelfs geen vastloper en dat mag in de krant, want dat had ik weleens met mijn AMD setup.
Link naar reactie
microsoft begrijpt niet dat niemand zit te wachten op geheugenvretende grafische troep etc. ik vind dat vista (en windows 7) voelen als een grote in elkaar gestampte combinatie van afzonderlijke programmas. In windows 98 en XP had je tenminste een standaard GUI. Bij vista bakt iedereen ze eigen lelijke interface voor zijn programma's, om het een zogenaamde "vista stijl" te geven
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...