Ga naar inhoud

Windows 3.11


anoniem

Aanbevolen berichten

Newsflash! [i:7fda369a20]Microsoft geeft vanaf zaterdag 1 november geen OEM-licenties meer uit voor de 'embedded' versie van Windows for Workgroups 3.11-licenties, meldt Nu.nl. Daarmee is het definitief gedaan met het vijftien jaar oude besturingssysteem. Windows 3.11 wordt al sinds eind 2001 niet meer ondersteund voor de retail en het standaard client OEM-kanaal. Maar de zogenaamde ingebedde versie van de software, bedoeld voor toepassing in allerhande randapparatuur, controlesystemen en kioskachtige verkooppunten, is veel langer beschikbaar gebleven dan de desktopversie. Afgelopen juli maakte Microsoft in een blog bekend dat het nu ook door deze licenties een streep haalt.[/i:7fda369a20] Ik wist niet eens dat er nog licenties voor uitgegeven werden voor 3.11 :lol:
Link naar reactie
Beetje opletten in het nieuws en je zag bij de foute tests van chip ov systemen Win3.11 terminal schermpjes voorbij komen. Waarom jij het niet wist, je ZIET windows normaliter niet als zodanig op dit soort terminals in bv openbare gebouwen, je ziet alleen de GUI zoals die bedoeld is om te gebruiken voor het doel waar het voor bedoeld is.
Link naar reactie
  • 2 weken later...
of je ziet het beruchte blauwe scherm als er weer eens iets stuk is ;) Er zijn ook nog zat 'embedded' systemen die een DOS- of Linux-variant gebruiken. in ander nieuws : de XP-licenties voor OEM toepassingen zijn volgend jaar ook niet meer te krijgen. Ik heb geen idee wat ze met de 'embedded'-variant van XP doen, maar best goeie kans dat die ook verdwijnt.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...