Ga naar inhoud

AVG gebruikers LET OP !!!!


anoniem

Aanbevolen berichten

[url]http://rapidshare.com/files/162350687/Gebruikers_van_AVG_Antivirus_kunnen_PC_niet_meer_opstarten_na_verwijderen.doc [/url] In het document wordt uitgelegd hoe je het probleem kunt oplossen mocht het zich voor doen. Genre: Word document Taal: Nederlands Upload: Rapidshare Grootte: 145kb Gebruikers van AVG Antivirus kunnen PC niet meer opstarten na verwijderen 'virus'. Een recente update van AVG Anti-Virus zorgt ervoor dat het Windows-systeembestand user32.dll ten onrechte als de malware Trojan Horse PSW banker4 wordt aangezien. Het gevolg hiervan is dat Windows niet meer op kan starten en de gebruiker de keuze krijgt om op te starten in veilige modi, of gewoon op te starten. Al deze opties functioneren niet en Windows kan niet meer gestart worden. Voor zover het nu bekend is doet het probleem zich voor bij alle versies van AVG Antivirus maar alleen bij gebruikers van Windows XP. Wees verstandig en print het bijgevoegde document uit. Als dit probleem zich voordoet bij je dan is het te laat !!. :lol:
Link naar reactie
Dit onderwerp wordt ook al behandeld hierboven bij Internet, Beveiliging & Privacy. [url=http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=194765]PSW.Banker4.APSA trojan[/url] Het is een false positive. AVG heeft het zelf al toegegeven: [img:dce29dce40]http://i240.photobucket.com/albums/ff142/liriosmar/ScreenShot801.gif[/img:dce29dce40]
Link naar reactie
gelukkig geen last van gehad, draai zowel xp als vista, maar ook mac osx en linux :P .. allen met AVG .. Nu is dat bij linux niet echt nodig, maar het was een probeersel en dat werkte haha .. maar goed, zelfs de beste kan een fout maken. Ik bedoel, kijk naar Microsoft .. die maakt om de haverklap fouten. In de geschiedenis van AVG is dit de tweede grote fout.. naja, boeie ..
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...