Ga naar inhoud

Wat voor mobiel heb jij?


anoniem

Aanbevolen berichten

[quote:6f223299ac="JaFO"][quote:6f223299ac="SavantIdiot"]not entirely true, het klopt wel dat het ' degelijkheidsgehalte ' van oude mobs wel hoog ligt in vergelijking met nu. maar ik gebruik wel de functies die nieuwe mobiel zou moeten hebben. als ik een oude mob zouhebben dan moet ik nog 5 a 6 verschillende apparaten om me heen houden omdat me mob dat niet ondersteund. ( foto's voor project doe ik met mijn mobiel - MP3 speler doe ik met mijn mobiel - via bluetooth dingen op me laptop overzetten - via bluetooth dingen krijgen van andere lui ook ivm school )....[/quote:6f223299ac] Ik heb liever 5-6 apparaten die een ding heel goed doen, dan 1 apparaat dat alles maar half doet en waarmee je alles ineens kwijt bent als ie stuk is of gestolen wordt. Mijn mp3-speler heeft 20Gb aan muziek en kan dat ruim 8 uur aan (was 16 uur toen ie nieuw was) ... mobieltjes redden dat niet eens. Qua foto's denk ik niet dat er een mobieltje is dat zich qua snelheid kan meten met een beetje digitale camera en da's wel zo handig als je iets anders dan stilstaande beelden wilt fotograferen ;)[/quote:6f223299ac] de oude 200 euro 256mb mp3 spelers kan je wel in de kast doen. want zoiets gaat kan een paar mp3tjes hebben en gaat niet lang mee. via Bluetooth mijn foto's afprinten scheelt mij veel kosten en het is makkelijker dan rolletjes/kaartjes(dan op pc- opsturen - ophalen ). GPS scheelt je weer een tom tommetje.. njah enfin .. you get the point. ik moet zeggen dat ik de nokia n95 een heel goed mobiel vind afgezien het feit dat nog steeds het scherm er zo ugly groot uitziet vergeleken de toetsen :p.. en ook dat het interface iets minder is.. maar het gaat om prestaties en daar doet dat ding het goed in ..
Link naar reactie
  • Reacties 83
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

[quote:dac4012529="SavantIdiot"]... GPS scheelt je weer een tom tommetje.. njah enfin .. you get the point. [/quote:dac4012529] Mijn gps kan meer dan dat tomtommetje ;) en zeer zeker meer dan wat er in je mobieltje met dat microscopisch kleine schermpje. Als ik alleen een 'van A naar B'-gpsje nodig had dan was een mobieltje een aardig alternatief voor een domdommetje ... // -- edit -- http://www.boerel.nl/catalog/product_info.php?products_id=1009 Schijnbaar zijn waterdichte/schokbestendige gsm een 'apart' verschijnsel en dat voor een regenachtig land als Nederland. ;) Wat dachten jullie van deze stunt : http://www.crunchgear.com/2008/02/12/jcb-toughphone/ *ouch*
Link naar reactie
[quote:3a56d1fc62="Phrea"]Hmz, e-paper is dan eik weer te geavanceerd he. ;) Maar tof dingetje hoor.[/quote:3a56d1fc62]Is geen e-paper hoor, is gewoon monochroom LCD, een vriend van me had dat ding ook (en heeft hem toen in een moment van verstandsverbijstering tegen een muur kapot gegooid, lag niet aan de tel maar aan het gesprek... :wink: )
Link naar reactie
  • 3 maanden later...
[quote:9f170cf8b9="aeonfast"]Laat in dit topic weten: Ik heb een Nokia 6300 en ik vind het een veelzijdig toestel.Het heeft een mediaspeler erop die flink wat geluid pompt uit dat speakertje.Ook zit er een 2 Megapixel camera op,maar als je er foto's mee neemt is de kwaliteit kort gezegd ''slecht''.De telefoon beschikt over Bluetooth en GPS. en heeft 16 miljoen ware kleuren op het scherm.Wel is de batterijduur van de telefoon slecht na 3 dagen is hij leeg.Ik ben blij dat ik deze telefoon heb want je kan er veel mee en hij ligt ook goed in de hand. :D Graag hoor ik ook van jullie reacties over jullie hippe,oude,nieuwe,lelijke mobieltjes :wink:[/quote:9f170cf8b9]Die heb ik ook !! :D Die van mij is nag 2 dagen leeg. Hij is lekker plat, en ook leesbaar scherm (zelfs in de zon). ik ben er ook erg tevreden mee.
Link naar reactie
Ik heb op het moment een Nokia 3330 (de oude telefoon van m'n pa) ik heb namelijk mijn mobiel (Nokia 6230i) aan hem gegeven, omdat ik over een week een nieuwe telefoon heb die ik gratis van Hi KPN mocht uitzoeken als ik m'n 2 jaar abo die in augustus verloopt weer met 2 jaar verleng. De nieuwe telefoon wordt een HTC Touch Diamond.
Link naar reactie
[img:0f1a67feae]http://www.portablegear.nl/images/fotos-nieuws/apple-iphone-productfoto-groot.gif[/img:0f1a67feae] Ik heb dus een iPhone. Zelf gekraakt (dat is 15 minuten) -de mooiste smartphone qua vormgeving -agenda die synct met outlook 2003 -geweldige sms functie -eerste telefoon waar je echt op kunt surfen vanwege het 480 pixels scherm die ook roteerbaar is -je kunt zelfgemaakte apps downloaden - er zijn honderden te vinden. -wifi is supersnel (GRPS minder snel) Nadelen, itunes synct je foto's, e-mail en je contacten en je agenda: de rest van de applicaties moet je met de hand syncen zoals MMS, SMS, to do list en "documents to go" enzovoort.
Link naar reactie
Heb zelf de [url=http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/w880i?cc=nl&lc=nl]Sony Ericsson W880i[/url], gekocht vlak nadat de W890i uit kwam. Deze werd toen bij de MediaMarkt gedumpt voor 169 euro. Ik ben toch niet gek. 8) Een kleine (lees: platte) Walkman phone. 1GB kaartje trouwens verruild voor een 2GB versie.
Link naar reactie
[quote:e17f10b08a]En wat kan je er dan meer mee als ie gekraakt is?[/quote:e17f10b08a] Een standaard Iphone heeft een simlock dus je kan er nog niet in Nederland mee bellen. Kraken is dus nodig om te bellen. 11 juli 2008 komt T mobile met een 2 jarig contract plus een 1 iphone. Een iPhone kun je uitbreiden, op een gewone iPhone kost elke applicatie vaak extra geld. De community die met gekraakte iphone's werkt is zo groot (1 op de 6 gebruikers) dat er duizenden gratis applicaties voor gekraakte iphones zijn gemaakt en handige toepassingen. Ik heb een nokia n95 overwogen maar de iphone is beter qua scherm, bediening en functionaliteit. De n95 synct beter met een windows machine. Trouwens een palm treo en een n95 zijn in de losse verkoop duurder dan de iphone.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...