Ga naar inhoud

wat heb ik nodig om.......?


Aanbevolen berichten

[quote:45469e31f1] Op 12-03-2002 19:55, schreef marien: Die van jouw niet heb ik gelezen! Loop je dan niet tegen beperkingen op?? Ik zou graag een keer je source code willen zien! [/quote:45469e31f1] Waar heb je dat dan gelezen dat die van mij geen database gebruikt? Heb ik volgens mij nog nooit gezegd. Ik weet trouwens zo gauw niet of je tegen beperkingen op loopt als je geen database gebruikt. Als hij helemaal af is zal ik de source misschien wel openbaar maken.
Link naar reactie
Edwin2 schreef: Zeeuw is momenteel een forumpje aan het bouwen, misschien dat je dat mag gebruiken. Ik dacht dat je daar trouwens geen database voor nodig had ofzo, dus je kan het overal toepassen waar je php ondersteuning hebt. ------------------------------------------- Daar kwam ik het tegen. Ik ben ook een keer begonnen met een forum zonder d-base maar mijn kennis was niet toerijkend genoeg op dat moment :grin: en toen kwam ik op een gegeven moment vast te zitten! Maar jij blijkbaar niet (het kaf word van het koren gescheiden :grin: )
Link naar reactie
hoi iedereen, Bedankt voor jullie reacties. Ik merk dat de kampen toch wel een beetje verdeeld zijn en denk dat ik het voorlopig nog niet waag om zelf een forum te bouwen.Ik denk dat ik een open-source forum download en daar mee ga stoeien om tevens php te leren begrijpen,etc.lijkt me een beter plan. ps:nog een vraag :smile: waar schrijf je php codes in (kladblok??)en hoe test je het dan?
Link naar reactie
Hoe schrijf je ze in kladblok? Heel simpel! Gewoon typen :grin: Je begint met <?php en eindigd met ?> Hoe test je dat? Ook heel simpel (als je wondows gebruikt,anders krijg ik Bill weer 8ter me aan) Je download gewoon het pakketjes van computer!totaal.nl. Instaleert de boel en je hebt je iegen webserver draaien! Voor de preciese locatatie moet je ff searchen op dit forum! Veel suc6!
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...