Ga naar inhoud

.htaccess vraag


Aanbevolen berichten

Ik heb op mijn website ruimte bij wanadoo / casema. Een htaccess bestand geplaatst het probleem is dat ik nu een code 500 (internal server error) krijg. Ondersteunt hij geen htaccess of gaat er iest anders fout. je kan er komen via: home.wanadoo.nl/~pvwinger

.htaccess:

code:
AuthUserFile /home/users/martin/.htpasswd
AuthGroupFile /dev/null
AuthName Johns page
AuthType Basic
<LIMIT GET POST PUT>
require valid-user
</LIMIT>

Link naar reactie
quote:
Originally posted by George W. Bush: Nee klopt, er is genoeg documentatie over hoe je dat moet doen. Het kan op verschillende manieren.

Ik heb ook even geen tijd, de toetsweek komt eraan, dus druk, druk, druk... :wink:


Ik zal die link die Bill me gaf eens bekijken. Ik denk dat ik daar wel wat aan heb. Want ik wil wel dat men ook kan uitloggen.

------------------ * € * groet Victor.* € *

Link naar reactie
  • 1 maand later...
Ik heb hetzelfde probleem als in post 1. Maar wat bedoelen jullie met -al of -la en enter doen? Dan krijg ik gewoon links al mijn schijfletters te zien en rechts nog steeds wat er al stond, maar geen .htaccess en .htpasswd... Hoe krijg ik ze nou weg? Ze zijn nu leeg, overschreven met een lege bedoel ik dus. Maar toch wil ik ze weg hebben. Hoe doe ik dit? Van ftp-en via dosprompt snap ik ook niets dus als dat werkt, moeten jullie me dat ook even uitleggen. Als ik maar van die twee bestandjes af kom!! Bedankt.
Link naar reactie
[quote:9c86dd3a3d] Op 18-02-2002 20:10, schreef D: Ik heb hetzelfde probleem als in post 1. Maar wat bedoelen jullie met -al of -la en enter doen? Dan krijg ik gewoon links al mijn schijfletters te zien en rechts nog steeds wat er al stond, maar geen .htaccess en .htpasswd... Hoe krijg ik ze nou weg? Ze zijn nu leeg, overschreven met een lege bedoel ik dus. Maar toch wil ik ze weg hebben. Hoe doe ik dit? Van ftp-en via dosprompt snap ik ook niets dus als dat werkt, moeten jullie me dat ook even uitleggen. Als ik maar van die twee bestandjes af kom!! Bedankt. [/quote:9c86dd3a3d] Start WS_FTP en login op je account. Nu staan rechts de bestanden va je account. Helemaal rechts staan de knoppen 'chgdir', 'mkdir' enz. Onder die laatste knop staat een wit vlakje met niets erin of met '*.*' erin. Verander dit in -al Ga naar de map waar de .htaccess in staat en je ziet hem! :smile:
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
  • Nieuwe aanmaken...