Ga naar inhoud

Vertel u maar!


Aanbevolen berichten

[quote:9b58d09955] Op 06-03-2002 19:10, schreef Bill Gates: [..]Blijft wel staan dat je geen poot hebt om op te staan als er iets mis gaat. Ik geloof dat jij ergens hebt staan dat je pas je site krijgt als je betaald hebt, maar dat is bij wet verboden... Daarom hebben ze daar verzekeringen voor uitgevonden :wink: [/quote:9b58d09955] Nee, dat weet ik. Dat heb je me al een keer verteld... maar ik neem dat risico. Het is nu bij alle projecten nog zo gelopen dat de site al online werd gezet, door mij, voordat het geld betaald was. Wordt de site écht niet op tijd betaald, dan heb ik de mogelijkheid om de site eraf te halen. En als ik die site er na betaling af haal? Dat zou onlogisch zijn, elke site is reclame voor Stylite. De tekst is dus gewoon oud... ik ben juist vandaag bezig met het herschrijven van de pakketten enzo (omdat dat ook niet meer klopt) maar ik heb nog zoveel meer te doen... :sad:
Link naar reactie
  • Reacties 47
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

omg lol als hij 14 is dan moet ik wel complimenten geven voor zijn talgebruik. En dat van de site dat hij hjet niet kan uploaden geloof ik ook niets van. laat me aan mezelf denken paar jaar geleden. Toen had ik dremaweaver van een twilight, dus geen html kennis niets niente. ik dus een site getimmerd(een pagina) en d8 hey ik ben goed laat ik webdesign bedrijf beginen, lol! later bleeek wat er allemaal bij komt kijken. Als je een webdesign bedrijf wilt beginnen moet je egt wel html kunnen en jscript vbscript plus server taaltjes en sql eventueel. maar een boek en forum like this volstaan ook wel. p.s. ik wil geen webdesigner meer worden
Link naar reactie
[quote:ce4042c6d7] Op 07-03-2002 20:03, schreef computernerd: omg lol als hij 14 is dan moet ik wel complimenten geven voor zijn talgebruik. En dat van de site dat hij hjet niet kan uploaden geloof ik ook niets van. [/quote:ce4042c6d7] Hoe oud ben jij dan? Tis vast op de vingers van één hand te tellen... :razz:
Link naar reactie
Ik denk dat het met het webdesign dezelfde kant op gaat als met Grafische ontwerpers. Iedereen kan een mooi logo ontwerpen, maar ze weten niet eens hoe ze het CMYK aan moeten leveren bij de drukker. En dat is dan nog maar 1 voorbeeld. Ga eerst maar eens leren wat er nog meer bij komt kijken. Ik zag trouwens bij mij op het bedrijf de begroting en daar hadden ze een bedrag uitgetrokken voor het maken van een Website. 25.000 ouderwetse Nederlandse guldens. Belachelijk.
Link naar reactie
[quote:fdea2dfd8d] Op 06-03-2002 18:56, schreef Toeter84: Jeezes zeg, Dilbert, wat een k*topmerking. Doe even vriendelijk, ja? Ik noem Stylite tegenwoordig een Webdesign Bureau ipv. een Bedrijf, omdat ik zelf niet over een KvK beschik. Wanneer ik daarvoor wel het geld heb, zorg ik voor mijn eigen KvK etc. Over dat zwart werken: als je goed gelezen hebt, werk ik geenszins zwart. Ik blijf onder het bedrag dat je moet verdienen om voor belasting aangeslagen te worden, dus ik werk gewoon wit. Niet zo argwanend meteen, ik weet heus wel wat ik doe. [/quote:fdea2dfd8d] Of het een k*t-opmerking is laat ik in het midden. Maar zolang je je inkomsten niet opgeeft bij de belastingdienst (hoe laag dan ook) is het zwart! Geef je dit bedrag aan bij de fiscus en blijkt deze onder het mininum te zitten (en betaal je dus geen cent) dan is het wit. Van mij mag je hoor. (Ik ben zelf ook erg goed in creatief boekhouden). Een KvK-nr is trouwens niet zoveel geld hoor. Beetje site maken en je speelt quitte.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...