Ga naar inhoud

Tips in frontpage?


Aanbevolen berichten

[quote:5bfaac4bcb]Op 11-04-2002 18:23 schreef Toeter84: Zoiets heet inderdaad de 'alt' tekst. Alternatieve tekst, mocht het plaatje niet laden.[/quote:5bfaac4bcb]De alt tag is niet bedoeld voor als het plaatje niet laad (dan zie je gewoon een kruis of iets dergelijks), maar voor browsers die geen plaatjes ondersteunen (like lynx).
Link naar reactie
Ik snap het geloof ik niet, het plaatje laad gewoon geen probleem maar ik wil van die informatie vakjes, kijk beneden bij de klok op je bureaublad als je op een pictogram gaat staan dan komt er zo'n vakje met Norton antivirus is actief of donderdag 11 april 2002. van die tekstvakjes wil ik op mijn plaatje als je erop gaat staan met je muis. Zijn dat die alt dingen? Aanbevellingen voor een goed boek :smile: ?
Link naar reactie
Dat zijn inderdaad die 'alt' dingen, ik geloof dat als je in Frontpage (jeetje dit is prehistorie voor mij) rechtermuisklikt op een plaatje kun je de grootte instellen, maar ook de 'alt' tekst... moet kunnen. En ga anders even in de source op zoek naar het stukje tekst dat Sabine postte, de <IMG...> tag. Als je daarin ALT="mijn tekst" bij zet (anywhere tussen de < en de > van IMG) dan komt het erbij te staan. Bill en ik zaten even 'vakkundig te discussiëren', dat doen we wel vaker... trek je er maar niks van aan :wink: Boek: Jan Kampherbeek - HTML voor beginners ISBN 90-5548-036-3 Dun boekje, gaat over het maken van een Beatles website :razz: maar is wel heel handig, veel standaard uitleg, € 8 denk ik.
Link naar reactie
Ik zit al vanaf mijn zevende achter mijn computer (nu 21) en weet er best wel wat van alleen HTML e.d heb ik weinig kaas van gegeten webpagina's maken mbv adobe en een WYSIWYG proggie lukt maar ja soms moet je even onder de kap sleutelen....gelukkig is dit forum er met jullie vakkundigen. €7.95 bij bol.com....geen provisie Toeter? :smile:
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...