Ga naar inhoud

dropdownmenus


anoniem

Aanbevolen berichten

Op http://www.airtoi.com/ gebruik ik menus in een smal bovenframe. Bij klikken hierop wordt in het linkerframe een submenu geopend. Dit is niet altijd voor iedereen even duidelijk. Daarom dacht ik aan uitklapmenu's in het bovenframe. Als ik met javascript mooie dropdowmenu's in het bovenframe wil hebben, dan werkt dat niet omdat die niet buiten het frame getoond kunnen worden. Ik wil dat bovenframe niet weghalen omdat ik dan te veel moet veranderen. Natuurlijk kan ik daar de standaard dropdownmenu's gebruiken, maar dat vind ik niet mooi. Heeft iemand een suggestie hoe het wel zou kunnen?
Link naar reactie
Op [url=http://www.dhtmlcentral.com/]DHTMLCentral[/url] kan je een scriptje downloaden dat CoolMenus heet. Als ik me niet vergis heeft deze ook de mogelijkheid om de "dropdown" in een ander frame te laten zien. Laat je overigens niet te snel verleiden tot de verschillende grafische opties die het menu te bieden heeft. De meeste van deze opties werken alleen in IE en worden door veel mensen als irritant ervaren. - Basje.
Link naar reactie
[quote:9877dfa6b9] Op 2002-01-21 20:40, schreef teacher: Je kan óf drop-down boxjes gebruiken; die kunnen wel over frames heen, óf je gebruikt een net zo hoog frame onder je navigatie frame waar je de subkeuzes in laat zien... t. [/quote:9877dfa6b9] Ik heb dit gemaakt: http://home-3.tiscali.nl/~jwavl/dilbert/submenu/ submenu.htm openen en je ziet dat het in frames werkt. Download alle bestanden en het werkt ook op jou PC. Ook is dit makelijk te bewerken. Suuk6
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...