Ga naar inhoud

mac osx installeren


anoniem

Aanbevolen berichten

hallo, Ik heb een tijdje terug een oude apple powermac g4 aangeschaft. de mac werkt verder allemaal goed maar nu wil ik mac osx leopard erop zetten. alleen dit lukt niet. Ik heb de retail dvd (dual layer) en heb geprobeert op te starten met de c toets maar de mac wil niet opstarten van de dvd. is er een andere manier? ik verder alleen windows pc`s
Link naar reactie
[quote:9254101787="nickjop"]apple powermac g4 (..) mac osx leopard (..) Ik heb de retail dvd (dual layer) ... maar de mac wil niet opstarten van de dvd. [/quote:9254101787] Had je al op de site van apple gecheckt [url=http://www.apple.com/support/leopard/]Mac OS X v10.5 Leopard.[/url] Waarop onder andere een hyperlink staat, naar de [url=http://support.apple.com/kb/HT3759?viewlocale=nl_NL]Vereisten voor Mac OS X v10.5.[/url] En deze [url=http://support.apple.com/kb/HT2956?viewlocale=nl_NL]Problemen met de installatie van Mac OS X vanaf cd of dvd oplossen.[/url] Ondersteund het huidige optische apparaat in je [url=http://en.wikipedia.org/wiki/Power_Mac_G4]Power Mac G4[/url] eigenlijk wel dual layer DVD's?
Link naar reactie
Of Mac OS 10.5 (Leopard) geïnstalleerd kan worden op een apple powermac g4, hangt er toch vanaf welke het is. Want in die Wikipedia hyperlink die ik postte in mijn eerste reactie, staan in een tabel de Power Mac G4 (PCI Graphics), Power Mac G4 (AGP Graphics) en de Power Mac G4 (Gigabit Ethernet). Bij die laatste twee staat onder andere: Unofficially can support Mac OS X v10.5 "Leopard".
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...