Ga naar inhoud

Mac os Op Windows


Aanbevolen berichten

Stond laatst een artikel over in computeridee. Met behulp van een soort dongle hadden ze toen op een zelfbouwpc MAC-os geinstalleerd. Volgens de maker van de dongle was dit legaal. Overigens denk ik dat Apple hier anders over denkt, want zelfs met de kosten van dongle & legale mac-os kwam je goedkoper en sneller uit dan een mac uit de winkel (voer voor een spannende rechtzaak :wink: ). zie ook: [url]http://webwereld.nl/nieuws/53999/efi-x-kloont-mac-os-x-via-usb.html[/url]
Link naar reactie
Het kan wel daar niet van. Er zijn met legale zoekmachines zoals piratebay speciale (illegale) DVD's te downloaden. Het is erg ingewikkeld installeren en werkt vaak niet, omdat het sterke punt van Apple is dat ze zowel de hardware als software op elkaar afstemmen. Als je een gewone pc voorziet van mac os heb je niet de kwaliteit die Mac os op een Apple computer biedt. Als je mac os wilt draaien zou ik op marktplaats een mac kopen, deze zijn er genoeg. Door het slechte Vista komen er steeds meer, het aandeel is net boven de 10% uit (bron zdnet)
Link naar reactie
  • 1 maand later...
Het oude Mac OS draait niet op de x86-architectuur (een duur woord voor een gewone PC). Mac OS X draait wel op de x86-architectuur. Apple is namelijk van de Motorola PowerPC naar Intel x86 overgestapt omdat de PowerPC's een te grote achterstand kregen t.o.v. de processoren van Intel. Ook was er regelmatig een tekort. Daarom zijn er van het meest recente OS van Apple twee versies voor de verschillende architecturen. Dat maakt van een moderne Apple nog geen gewone PC. Maar het is met wat (deels illegale!) aanpassingen mogelijk om het OS op een gewone PC te draaien. Apple ondersteunt dit niet en vindt het ook niet goed. Het is dan ook illegaal helaas.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...