Ga naar inhoud

Ubuntu onvindbaar na installatie


Aanbevolen berichten

Na een aantal malen met opstarten vanaf de cd geprobeerd te hebben heb ik Ubuntu in "windows-omgeving" zoals dat meen ik heette geïnstalleerd. Min of meer automatisch is daarbij een USB-schijf van 1 TB gekozen voor de installatie. Groot was de teleurstelling dat ik na de installatie niets meer vinden kon om met Ubuntu op te starten: er is géén keus: alleen XP-pro. Wel zie ik in die schijf: [img:966c198b47]http://i39.tinypic.com/2itrhpt.jpg[/img:966c198b47] maar verder is er NIETS te benaderen voor zover ik kan nagaan. Iemand een idee wat er mis gegaan is?
Link naar reactie
de website afgedrukt op 7 bladzijden. daar zit heel wat huiswerk aan vast. Merkwaardig is dat nergens Ubuntu of Wubi te vinden is, ook niet met Revo-uninstaller of een uitgebreide zoekactie. Nu kan ik die hele harddisk met die install wel formatteren (het is een reserve-opslag, en ik heb er nog 2..) is dat raadzaam, en wordt dan alles verwijderd?
Link naar reactie
Kijk eens naar de website van Pjotr: 2. Lees voordat u begint, deze [url=http://sites.google.com/site/computertip/installatietips]11 installatietips[/url] even door. Sla dit niet over! Er staan belangrijke dingen in. [url=http://sites.google.com/site/computertip/installatietips#TOC-Ubuntu-kan-alleen-op-een-interne-ha]Het tweede punt[/url] heet: [i:10c348e4a1]Ubuntu kan alleen op een interne harde schijf[/i:10c348e4a1] En volgens mij heb jij hier een Western Digital Elements externe harde schijf. Verder staat er ook dat je beslist geen wubi moet gebruiken. Ik raad je aan de pagina van de tips en de installatie eens goed door te nemen en een goede back-up te maken voordat je Ubuntu via de live-cd installeert. Succes!
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...