Ga naar inhoud

Windows overzetten op een SSD


Aanbevolen berichten

Ik had een Samsung schijf gekocht, volgens de handleiding (en diverse reviews) uiterst eenvoudig met de bijgeleverde Norton Ghost. De praktijk was iets lastiger, een image met Ghost was geen probleem, maar toen die (na verificatie) werd terug gezet kreeg ik het ene bsod na het andere. Betekende voor mij dus uiteindelijk een schone installatie en daarna was ik een zeer gelukkige gebruiker.
Link naar reactie
Ik wilde het eigenlijk doen zoals beschreven in deze[url=http://computertotaal.nl/cursussen/20758-overstappen-op-een-ssd/2.html] handleiding[/url], maar als ik op create an image klik...zie ik bij source niks staan...wat doe ik verkeerd ? Ik heb een laptop gekocht waarop win7 al was geinstalleerd, dus een nieuwe schone installatie wil dan niet. Maar als ik [url=http://www.w7forums.com/official-windows-7-sp1-iso-image-downloads-t12325.html] hier[/url] een orginele windows versie download en ik gebruik mijn eigen produkt key zou het dan lukken? gr, Intruder
Link naar reactie
Het is inmiddels gelukt, heb een oem versie van windows7 gedownload en geactiveerd met mijn eigen produktkey....werkt perfect, nu heb ik een schone installatie. Maar als ik nu opstart kan ik kiezen vanaf welke schijf ( heb voor alle zekerheid windows ook op de c: schijf laten staan, maar kan ik deze nu gewoon verwijderen..de SSD schijf staat onder Windows (A)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...