Ga naar inhoud

WinPcap


Aanbevolen berichten

lees hier meer over wincap: http://www.thewindowscenter.com/showthread.php/254-WinPcap-v4-1-1-The-Windows-Packet-Capture-Library overigens vermoed ik dat wat jij ontdekt als wincap $.1.1 niet een programma is maar een door wincap gegenereerde (tijdelijke) datafile (omdat die $ in de naam staat). dat zou betekenen dat wincap op een of andere manier actief is op je pc....
Link naar reactie
Wanneer WinPcap is meegeïnstalleerd bij de installatie van een bepaald programma, en je wilt dat primaire programma kunnen gebruiken, dan lijkt het me niet verstandig om WinPcap te verwijderen, aangezien je daarmee waarschijnlijk het functioneren van het primaire programma zou belemmeren. Tirm noemde al WM Recorder dat WinPcap gebruikt, zelf ken ik Freemake Video Downloader dat WinPcap gebruikt, beide met hetzelfde doel, capturing/downloaden van streaming video/audio. Gebruik je zelf een dergelijk programma, Hasta La Vista? Je kunt ook eens kijken wat de installatiedatum van WinPcap is, en of die overeenkomt met de datum dat je een bepaald video download programma hebt geïnstalleerd. Aanvulling: Het zijn niet alleen video download programma's die WinPcap gebruiken, realiseerde ik me even later. Zie mijn latere bericht dat weergeeft wat voor soort programma's er eveneens allemaal ook WinPcap gebruiken.
Link naar reactie
Overigens - WinPcap 4.1.1 is al van oktober 2009. In juli 2010 is WinPcap 4.1.2 uitgekomen (bestandsversie 4.1.0.2001). [url]http://www.winpcap.org/misc/changelog.htm[/url] Wanneer WinPcap versie 4.1.1 nog op je systeem staat, dan kan dat mogelijk betekenen dat het primaire programma dat WinPcap heeft meegeïnstalleerd al lang niet meer is geupdate, óf dat je dat programma ooit al eens hebt verwijderd en dat Winpcap mogelijk per ongeluk is achtergebleven. Ben je er achter waarmee WinPcap eerder is meegeïnstalleerd, check dan wellicht even of dat programma nog wel aanwezig is, en als het er nog is, of het dan misschien een update nodig heeft.
Link naar reactie
Nog wat aanknopingspunten om erachter te komen welk programma WinPcap heeft meegeïnstalleerd: Van de WinPcap site, onder "Introduction to WinPcap": [i:c0f5d38643]" Thanks to its set of features, WinPcap is the packet capture and filtering engine of many open source and commercial network tools, including protocol analyzers, network monitors, network intrusion detection systems, sniffers, traffic generators and network testers. Some of these networking tools, like Wireshark, Nmap, Snort, ntop are known and used throughout the networking community."[/i:c0f5d38643] [url]http://www.winpcap.org/[/url] Dus [i:c0f5d38643][b:c0f5d38643]veel meer[/b:c0f5d38643][/i:c0f5d38643] dan alleen dat downloaden van streaming video dat ik eerder noemde.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...