Ga naar inhoud

Driver gezocht [SLOTJE]


Aanbevolen berichten

[b:bf7aeff055]Ik heb de hele handel afgegeven aan iemand die er misschien nog wat mee kon. Einde topic :) Probleem heb ik dus helaas niet op kunnen lossen. [/b:bf7aeff055] Beste mensen, Ik heb van een familielid een (oud) 5.1 surround systeem ontvangen. Het hele surround systeem is 3x niks. Maar de afstandbediening met USB ontvanger zien er goed uit. Die kan ik wel gebruiken. Ik kan alleen geen driver vinden :( En uiteraard heb ik de cd die er bij hoort niet ontvangen....... Ik zoek in ieder geval een driver voor win xp. Win7 64 bit zou ook leuk zijn. Hier foto's van de afstandbediening en ontvanger. [img:bf7aeff055]http://dl.dropbox.com/u/14792543/Foto%27s/Afstandbediening.JPG[/img:bf7aeff055] [img:bf7aeff055]http://dl.dropbox.com/u/14792543/Foto%27s/Ontvanger.JPG[/img:bf7aeff055] Bij voorbaat dank voor de moeite!
Link naar reactie
http://www.medion.com/de/service/download/treiber.php Misschien kan je dit eens proberen en dan voor "Software zur automatischen treibersuche herunterladen" kiezen. Het invullen van eender welk nummer op jouw foto's in de vakjes brengt nieks op. Misschien dat er ergens anders nog een nummer staat en anders moet je de eerste optie proberen.
Link naar reactie
Ik heb het een en ander geprobeerd via de MEDION site. Het driver zoek programma kon geen driver vinden. Windows beweert inderdaad dat hij zelf een driver heeft. Maar ik zie niks gebeuren. Dus nu heb ik maar een random driver van MEDION geïnstalleerd. Bij die driver zat ook een test programma. Hieruit blijkt dat de afstandbediening wel degelijk werkt! De computer ziet welke knoppen ik indruk. Alleen er gebeurd dus niets. Ik wil eigenlijk binnen windows mijn volume kunnen veranderen, films pauzeren (in GOM of een andere speler die ik gebruikt). Hoe krijg ik dit voor elkaar?
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...