Ga naar inhoud

windows 7 pro taalpakket


Aanbevolen berichten

Weet niet of dit legaal is. Maar ik heb deze methode gebruikt. Download Vistalizor: http://www.froggie.sk/ Vervolgens kun je op de site een taalpakket downloaden: (MUI for windows 7 (32/64) RTM) Dan kun je die met vistalizor installeren. Keer herstarten en de taal is veranderd. Heb dit met succes gedaan zowel met 32bit als met 64bit. Ook met een engelse versie van vista 32bit is dat zonder problemen gelukt. Ik ben overgegaan van engels naar nederlands overigens. Maar turks is ook te krijgen. Hou er wel rekening mee dat somigge termen slecht of niet vertaald worden.
Link naar reactie
Naar mijn weten kan je normaal alleen met een Ultimate of Enterprise versie een additioneel taalpakket installeren: http://support.microsoft.com/kb/972813/nl Er is wel een trucje voor: http://www.tweakwindows.nl/tweaks/interface/8327 En de language packs kan je dan hier downloaden: http://windows.microsoft.com/en-US/windows/downloads/languages
Link naar reactie
[quote:305e162b28="tomvdlee"]Naar mijn weten kan je normaal alleen met een Ultimate of Enterprise versie een additioneel taalpakket installeren: http://support.microsoft.com/kb/972813/nl Er is wel een trucje voor: http://www.tweakwindows.nl/tweaks/interface/8327 En de language packs kan je dan hier downloaden: http://windows.microsoft.com/en-US/windows/downloads/languages[/quote:305e162b28] Die laatste link is niet zinvol voor een aantal talen zoals nederlands. Simpelweg wordt er gezegt dat je ze bij windows update moet halen. En dat kan dus niet met een pro/starter/premium/basic lecentie. Maargoed dan kun je wellicht die methode toepassen maar met het vistalizor taalpakket. Want daar zijn ze wel gewoon te downloden.
Link naar reactie
Als je die truc toepast krijg je een grote kans op een genuine probleem omdat de registratie denkt dat je een Ultimate hebt terwijl het bijv een Home Premium is... Lees de lijst met problemen maar...: garantie tot de deur denk ik... dat het dus werkt... :oops: http://www.google.nl/#hl=nl&output=search&sclient=psy-ab&q=vistalizator+genuine+problem&oq=vistalizor+genuine&aq=1l&aqi=g-l2&aql=&gs_l=hp.3.1.0i13l2.0l0l2l111l0l0l0l0l0l0l0l0ll0l0.frgbld.&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&fp=507682ded5e9ca0a&biw=1280&bih=678
Link naar reactie
Ik heb een (nieuwe refurbished) laptop met een UK Win 7 premium home. Ghost gemaakt en effe getest of het werkt.... Dus niet.... maar dat komt omdat mijn Win7 licentie een upgrade is van de Vista die erop stond. Blijkbaar mag het dan ook niet, ik krijg dan ook een melding dat de win versie ongeschikt is. PS: mooie regeling van Microsoft. Ik kreeg er zelfs een officiële DVD met een papier met de key erbij. Op de DVD staat dan ook heel duidelijk dat de key EN DVD alleen werkt met deze refurbished laptop. De oude Vista key staat op het licentie papier er dus ook bij. Off-topic: Wist niet dat MS zo een regeling had. Laptoppie loopt als een zonnetje... een i5 voor relatief weinig geld.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...