Ga naar inhoud

Log On to Windows probleem


anoniem

Aanbevolen berichten

[quote:e3dcdaa175="Marc H"](zie je hoe simpel dat was ;) )[/quote:e3dcdaa175]Heb inderdaad alles zo uitgevoerd: De oude 'temp' is weg (met al zijn bestanden, dat ging automatisch)), een nieuwe 'zelf' aangemaakt en die verschijnt onder "Documents and Settings" (net als Administrator en All Users) N.B. Het geadviseerde wachtwoord heb ik weer weggehaald want dan vraagt het daar elke keer naar bij aanloggen en tenslotte ben ik - in principe - vooralsnog de enige gebruiker. [quote:e3dcdaa175]Nog een tip, vraag de volgende keer eerst hier hoe je iets het handigste oplost, scheelt ons (en jou) een hoop werk. ;)[/quote:e3dcdaa175]Ik meende echt dat ik mijn 'probleem' meteen duidelijk had verwoord; blijkbaar niet, excuus. En.... ik verwachtte dat enige reactie altijd wel een 'handigste' oplossing zou inhouden ;-) Er blijven tussen mijn in beginsel precies dezelfde systemen op dezelfde laptops toch (kleine en voor mij onbegrijpelijke) verschillen bestaan. Op beide staat XP Pro SP3 geïnstalleerd (versie 5.1.2600 SP 3 Build 2600). De ene gaat bij aanzetten meteen naar het bureaublad en de andere (waar ik al deze probleempjes mee had) heeft twee korte (tussen)schermen nodig (die ik nooit eerder bij XP Pro heb gezien) N.B. Het aflogscherm ziet er ook anders uit dan ik gewend ben. Een ander verschil is het (uiterlijk van het) Startmenu; dus als je op op de linksonderknop links klikt. Bij mijn 'probleem'systeem staat boven in het blauw de naam van de user (Zelf). Dat zie je niet bij mijn andere systemen. Daar slaat links in het Startmenu 'dwars' Windows XP Professional en daar geen User vermeld. En zo zijn er nog wat uiterlijke verschillen terwijl volgens mij alles dezelfde basis had/heeft. Maar goed, in elk geval hartelijk dank voor alle assistentie
Link naar reactie
[quote:2ec8b828f2="jawtje"][quote:2ec8b828f2="Marc H"](zie je hoe simpel dat was ;) )[/quote:2ec8b828f2]Heb inderdaad alles zo uitgevoerd: De oude 'temp' is weg (met al zijn bestanden, dat ging automatisch)), een nieuwe 'zelf' aangemaakt en die verschijnt onder "Documents and Settings" (net als Administrator en All Users) N.B. Het geadviseerde wachtwoord heb ik weer weggehaald want dan vraagt het daar elke keer naar bij aanloggen en tenslotte ben ik - in principe - vooralsnog de enige gebruiker. [quote:2ec8b828f2]Nog een tip, vraag de volgende keer eerst hier hoe je iets het handigste oplost, scheelt ons (en jou) een hoop werk. ;)[/quote:2ec8b828f2]Ik meende echt dat ik mijn 'probleem' meteen duidelijk had verwoord; blijkbaar niet, excuus. En.... ik verwachtte dat enige reactie altijd wel een 'handigste' oplossing zou inhouden ;-) Er blijven tussen mijn in beginsel precies dezelfde systemen op dezelfde laptops toch (kleine en voor mij onbegrijpelijke) verschillen bestaan. Op beide staat XP Pro SP3 geïnstalleerd (versie 5.1.2600 SP 3 Build 2600). De ene gaat bij aanzetten meteen naar het bureaublad en de andere (waar ik al deze probleempjes mee had) heeft twee korte (tussen)schermen nodig (die ik nooit eerder bij XP Pro heb gezien) N.B. Het aflogscherm ziet er ook anders uit dan ik gewend ben. [/quote:2ec8b828f2]Waarschijnlijk zijn die schermpjes van bedrijfs-software. kijk eens in configuratiescherm/programma's en onderdelen. Waarschijnlijk staan daar wat applicaties tussen die je niet kent. [quote:2ec8b828f2] Een ander verschil is het (uiterlijk van het) Startmenu; dus als je op op de linksonderknop links klikt. Bij mijn 'probleem'systeem staat boven in het blauw de naam van de user (Zelf). Dat zie je niet bij mijn andere systemen. Daar slaat links in het Startmenu 'dwars' Windows XP Professional en daar geen User vermeld. En zo zijn er nog wat uiterlijke verschillen terwijl volgens mij alles dezelfde basis had/heeft. [/quote:2ec8b828f2] Rechtermuisklik op de start knop, en dan "properties". tabblad "start menu," Switch naar classic startmenu.[quote:2ec8b828f2] Maar goed, in elk geval hartelijk dank voor alle assistentie[/quote:2ec8b828f2] Graag gedaan :)
Link naar reactie
[quote:9cdb0a5a87="Marc H"]Waarschijnlijk zijn die schermpjes van bedrijfs-software. kijk eens in configuratiescherm/programma's en onderdelen. Waarschijnlijk staan daar wat applicaties tussen die je niet kent. [/quote:9cdb0a5a87]Eerlijkgezegd, verwacht ik dat niet: Het zijn keurige Windows schermpjes evenals het aflogscherm. En hebben voor mij een geheel onbekend uiterlijk (hier is geen optie tussen Category/Classic weergave mogelijk). N.B. 'Add/Remove Programs' had ik al gecleared van overtollig/onbekend spul. [quote:9cdb0a5a87] Rechtermuisklik op de start knop, en dan "properties". tabblad "start menu," Switch naar classic startmenu.[/quote:9cdb0a5a87]Geweldig! Onbekend voor mij; weer wat geleerd, bedankt!
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...