Ga naar inhoud

schijf controle?


anoniem

Aanbevolen berichten

Er staat een en ander tussen over acronis [b:04a5320ff6]try & decide[/b:04a5320ff6]. Zou goed kunnen dat het ook mijn probleem is. Maar het blijft zoeken. Verder zijn in de dos versie de schijven goed uit de basic tests gekomen. De long en short test allebij goed. Alleen de advanced tests geven gelijk error. Dus ja.. wat is wijsheid. overigens zijn bijde schijven 2,5 jaar oud. dus bij azerty geen RMA meer.
Link naar reactie
[quote:b9c0182845="eduard33"]meestal wel ja, Maar als de long en short test goed uit de bus komen? ik zal eens mailtje sturen. Is samsung trouwens overgenomen door seagate? Net als maxtor. Deze vraag omdat ik met een seagate tool bezig ben op een samsung schijf.[/quote:b9c0182845] http://tweakers.net/nieuws/73947/seagate-neemt-hardeschijftak-samsung-over.html :)
Link naar reactie
[quote:f367c1c49f="eduard33"] ik met een seagate tool bezig ben op een samsung schijf.[/quote:f367c1c49f] Je kan 'm er wel mee testen, maar niet repareren. Dit staat erover in die SeaToolsDOSguide.pdf [quote:f367c1c49f] Passed after Repair (Seagate and Maxtor only) [/quote:f367c1c49f] Echter zie ik op de site van [url=http://www.seagate.com/www/en-us/support/?cmpid=lp_press_support]Seagate[/url], dat Samsung Drivers ook worden ondersteund. Voor eventuele garantie van Seagate, check je deze [url=http://www.seagate.com/www/en-us/support/warranty_%26_returns_assistance]Warranty and Returns Assistance.[/url]
Link naar reactie
[quote:d59f084668="gerben"]Hier staan zo te zien nog wel tools specifiek van samsung zelf. Zou je eens kunnen proberen. http://www.tacktech.com/display.cfm?ttid=287#samsung[/quote:d59f084668]Die had ik al eerder geprobeerd, echter kom je via de links weer terug bij seagate. Verder heb ik de dos test gedaan en komen de schijven goed uit de long, short en audio test. Bij advanced test krijg ik op 2 van de 3 schijven een passed en op 1 een fail. de test heet: [b:d59f084668]set capacity to max native [/b:d59f084668](wat dat ook mogen zijn..) Verder zou het misschien zin hebben mijn bios te updaten, echter gaat dat ook niet lukken. Ik heb een Gigabyte EX58-UD3R. Via de cd kan ik niet updaten omdat hij niks kan vinden op de server en via de site kan ik nergens een bin file downloaden. ik zie wel een bios update staan maar de bestanden die ik download heb ik niets aan en bezitten geen bios info.
Link naar reactie
Daar kan ik eigenlijk weinig op zeggen. Ik merk het zo 1,2,3 niet. Echter is mijn probleem nu vele malen groter door die seagate tool :evil: Een schijf van 1,5TB is volledig naar de @#$@#$%... Hij geeft nu aan dat de schijf leeg is en dat het een schijf is van 5,27GB :o Hoe krijg ik dat in vredesnaam weer goed? Alle data die er op staat wil ik toch echt wel graag behouden. Ik heb de juiste recover tools, maar ja.. als hij maar 5GB aangeeft... Heb ik er niets aan.
Link naar reactie
lijkt mij niet, die schijf was sowiezo in orde. Dit is het gevolg van seagate tool. Want inmiddels heb ik 1,1TB terug. Door handmatig grootte toe te kennen. echter heeft hij nu 1 station van 80GB en 1 station van 1,1TB. Met de juiste waarde in seagate tool kan ik het wel weer terug krijgen denk ik. Maar daar heb ik topic voor in hardware anders.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...