Ga naar inhoud

Vreemde taal installeeren


anoniem

Aanbevolen berichten

Graag zou ik Arabisch willen installeren op mijn pc, die wel losse Arabische letters laat zien, maar niet aan elkaar, en soms helemaal geen losse letter, maar van die vreemde tekens.... Ik heb echter wel een laptop waarop een Arabische (of andere vreemde taal) wel 'normaal' zichtbaar is. Weet iemand toevallig of het mogelijk is om via een bepaald bestand op mijn laptop, die vreemde talen ook op mijn pc kan installeren? Ik zou nl. niet weten welk bestand ik nodig zou hebben, en waarnaar ik die precies zou moeten kopiëren op mijn pc. Hoop dat het probleem duidelijk is....en op hulp uiteraard.
Link naar reactie
[quote:e13ac2c604="The Dragon"]http://www.pc-helpforum.be/f278/taal-wijzigen-windows-7-ook-voor-23535/ http://windows.microsoft.com/nl-NL/windows7/Install-or-change-a-display-language[/quote:e13ac2c604] Ik moet bekennen dat ik beide pagina's niet helemaal heb bestudeerd, maar ik denk nl. dat het probleem niet helemaal duidelijk is. Ik wil dus een taal installeren op een pc die ik daarop niet heb staan (die iig niet goed functioneert). En omdat ik dus een laptop heb waarop alles wel goed gaat, dacht ik met behulp daarvan, de vreemde talen ook op de PC te kunnen installeren. Het antwoord op dit probleem staat toch niet in die twee links?
Link naar reactie
[quote:9f61812dd1="olapepe"] Laptop: windows 7 [/quote:9f61812dd1] De taalpakketten zijn alleen beschikbaar voor Windows 7 Ultimate/Enterprise http://windows.microsoft.com/nl-NL/windows/downloads/languages [quote:9f61812dd1="olapepe"] PC: windows xp (professional)[/quote:9f61812dd1] http://windows.microsoft.com/nl-NL/windows/downloads/languages-xp
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...