Ga naar inhoud

geen internet-verbinding in virtual pc


anoniem

Aanbevolen berichten

dit weekend virtual pc geïnstalleerd, maar ik krijg bij herhaling geen internetverbinding. Zelfs na een verwijder-actie en een nieuwe install met een andere XP-pro cd lukte het evenmin. De suggesties zoals met i.e. extra/internetopties heb ik alle geprobeerd, maar niets lukt. Of via startmenu / internetopties Heeft iemand een suggestie? Of dezelfde ervaring? Het lijkt mij dat ik mijn internet-provider Inter Nl Net (die altijd veel goede suggesties hebben) hier niet voor kan lastigvallen.
Link naar reactie
tussentijdse printscreens (kostte wat moeite..) [img:4c5f07b750]http://i53.tinypic.com/2ivi8lv.jpg[/img:4c5f07b750] en [img:4c5f07b750]http://i52.tinypic.com/10pn9fc.jpg[/img:4c5f07b750] dit zal nog wel niet genoeg zijn denk ik. Dus ik wacht even af.Vreemd dat ik een gebruikersnaam en een wachtwoord zou moeten invullen; in de echte pc heb ik dat ook niet.
Link naar reactie
1) ik heb geen WEP/WPA sleutel ingetikt 2) de verbinding is bekabeld (met draadloos USB modem wel 4 x KPN-monteur over de vloer, uiteindelijk een wat beter Speedtouch modem gekregen) 3) de term Macadres filtering is mij onbekend. 4) de ipconfig van de virtuele pc is m.i. hetzelfde: [img:ea3a0f37f2]http://i53.tinypic.com/avqvmg.jpg[/img:ea3a0f37f2] heb ook nog eindeloos zitten zoeken in netwerkverbindingen / Lan en alle zou "goed"zijn.
Link naar reactie
Wat betreft plakken van plaatjes vanuit VPC: ik gebruik Gadwin Printscreen en als sneltoets F11. Als ik in VPC een printscreen wil maken lukt dat, en komt het plaatje wel in de echte pc. Ook kan ik muis dan buiten het kleinere scherm krijgen via Gadwin>F11, en dan email openen en andere acties. Zodra ik met de reële muis in het VPC-scherm zit is die weer alleen op dat scherm te zien.Duidelijk? [img:7776193c75]http://i51.tinypic.com/117zfc7.jpg[/img:7776193c75] hoop dat dit plaatje de bedoeling was? Vandaag kreeg ik ook het advies om bij de installatie het volgende te doen: moet in de Settings wel een Adapter kiezen voor internet: ik koos NAT en had meteen internet en LAN."
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...