Ga naar inhoud

Geen backup omdat map niet op backupdoel


anoniem

Aanbevolen berichten

Wanneer ik op mijn Windows-7 systeem een backup maak met de standaard aanwezige backup software krijg ik de melding dat er mappen overgeslagen zijn omdat zij zich niet op het backupdoel bevinden. Het lijkt mij de bedoeling van een backup dat deze mappen naar het backupdoel gekopieerd worden. Dat ze er (nog) niet zijn kan toch geen bezwaar zijn. Of interpreteer ik de melding verkeerd? Letterlijk staat er "Er is geen back-up gemaakt van D:\Naam\Afbeeldingen omdat dit zich niet op het back-updoel bevindt." Weet iemand de oorzaak van deze melding?
Link naar reactie
[quote:231a3de575="Ik doe wel eens wat"]Wanneer ik op mijn Windows-7 systeem een backup maak met de standaard aanwezige backup software krijg ik de melding dat er mappen overgeslagen zijn omdat zij zich niet op het backupdoel bevinden. [/quote:231a3de575] Had je dat artikel op de site van computer totaal al gecheckt over [url=http://computertotaal.nl/cursussen/20817-eenvoudig-back-uppen-in-windows-7.html]Eenvoudig back-uppen in Windows 7.[/url]
Link naar reactie
Maar heb ik goed begrepen, dat de D: schijf gebruikt voor de backups? Kreeg je dan niet zoals [url=http://answers.microsoft.com/nl-nl/windows/forum/windows_7-hardware/backup-maken-en-terugzettenin-windows-kladblok/41f59fa2-36aa-4117-a0b6-0f235a2d6596]deze vraag[/url] op Microsoft answers, dat de backup met succesvol is voltooid?
Link naar reactie
Waarschijnlijk kun je beter geen mappen van de D: schijf laten back-uppen naar dezelfde schijfletter. Mogelijk dat die mappen niet zijn geback-upt. Wellicht kun je die beter back-uppen naar een externe harddisk. Check ook nog How-To Geek http://www.howtogeek.com/howto/1838/using-backup-and-restore-in-windows-7/ Of ga eventueel voor een alternatief back-up applicatie, waarvan hyperlinks te vinden zijn in het computer totaal artikel uit mijn vorig bericht. Zoals bijvoorbeeld Cobian Back-up.
Link naar reactie
Wat heb je er trouwens aan om een backup van je bestanden te maken op dezelfde schijf??? Ik raad je sowieso aan om een externe harde schijf te gebruiken, aangezien er meestal maar een schijf in een computer zit. Je maakt dan alleen een backup op een andere partitie, maar niet op een andere schijf. Dus daar heb je vrij weinig aan.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...