Ga naar inhoud

beveiliging van windows 7?


Aanbevolen berichten

Hallo allemaal, Enige tijd terug heb ik mijn hp dv7-notebook met Vista geupgraded naar windows 7. Het probleem is nu dat deze alleen nog cdroms en dvd games die het logo ,,game for windows" hebben afspeelt. Wanneer ik een andere dvd-game in de notebook doe, begint de cdrom/dvd-drive met een hard gezoem snel te draaien en stopt hier niet meer mee tot ik de computer afsluit. In ,,deze computer" verdwijnt de cdrom/dvd-driver ook. ik gebruik alleen legale software, de games hebben het in de oorspronkelijke vista altijd goed gedaan en doen het op mijn desktop (windows xp) ook perfect. Ik heb de lens reeds gereinigd met een dvd-schijf die hiervoor bestemd is, en heb de truuk met ,,regedit"(upper filters en lower filters) ook al geprobeerd, bij mij werden geen filters aangegeven. Ik vermoed dat het een vorm van beveiliging is in windows 7, maar ik kom er maar niet uit.
Link naar reactie
Ofschoon het doorgaans het beste is Windows 7 schoon te installeren. Dus waarbij de Windows partitie wordt geformatteerd, ben ik er in dit geval niet zeker van of je een Windows probleem hebt. Je zou een test kunnen doen buiten Windows om, met een LiveCD of Live USB-stick. Daarvoor kun je [url=http://partedmagic.com/doku.php?id=downloads]Parted Magic[/url] gebruiken. Zie ook computer!totaal http://computertotaal.nl/article/21242/parted-magic-5-1.html Het is eigenlijk een partitionerings tool, die op Linux draait. Maar je kunt 'm ook gebruiken om CD/DVD-R(W)'s te branden. Namelijk via Start > System Tools > Simple burn CD/DVD burning and extraction.
Link naar reactie
Nee, dat heb ik niet geïnstalleerd. Ik denk er zelfs over om dan maar een externe speler aan te schaffen. Ik ben alleen bang dat wanneer het een probleem in windows of ergens anders blijkt te zijn, het probleem ook ontstaat bij een externe speler. [quote:9c8a545690="Tirm"]Vreemd... :o Is dit nog iets van toepassing? http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ee417692%28v=vs.85%29.aspx Andere vraag. Heb je misschien een virtuele CD/DVD-speler geïnstalleerd zoals Deamon tools, Virtual CD, Magic disk e.d.[/quote:9c8a545690]
Link naar reactie
Wat voor test bedoel je precies? ik begrijp uit de link dat dit een partitiemanager is? [quote:224c0f376c="Tirm"]Vreemd... :o Is dit nog iets van toepassing? http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ee417692%28v=vs.85%29.aspx Andere vraag. Heb je misschien een virtuele CD/DVD-speler geïnstalleerd zoals Deamon tools, Virtual CD, Magic disk e.d.[/quote:224c0f376c][/quote]
Link naar reactie
Grappig..ik heb eerst een ander account (geen beheerder) gemaakt, daarna een ander account (wel beheerder) en nu werkt alles onder mijn eerste account (beheerder) ook weer prima! vraag niet hoe het kan, maar geniet er van..Maar als iemand nog een idee heeft wat er gebeurt kan zijn lees ik het graag.:-)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...