Ga naar inhoud

IE 9 wil niet opstarten


Aanbevolen berichten

Ik heb IE 9 gedwonload en geinstalleerd. Als ik het icoon aankik op vanuit het menu start IE wil ostarten dan gebeurd er helemaal niets. Wat kan er aan de hand zijn. Andere programma,s werken wel gewoon. Als ik in Firefox de rendering omzet naar Explorer dan werkt dat ook niet correct. Ik denk dat er iets is misgegaan tijdens de installatie.
Link naar reactie
[quote:8b98ad25d0="gerben3"]Het vervelende is dat ik explorer niet terug kan vinden in het software menu. Ook met zoeken niet. [/quote:8b98ad25d0]Het verwijderen van IE9 wordt hier uitgelegd, onder "Internet Explorer verwijderen": [url]http://windows.microsoft.com/nl-NL/windows7/how-do-i-install-or-uninstall-internet-explorer-9[/url] Vervolgens kun je IE9 opnieuw installeren via Windows Update, het is niet meer nodig dat via de de IE9 downloadpagina te doen.
Link naar reactie
[quote:fcc726c7e4="The Dragon"]Je kan ook eens hier kijken wanneer je problemen blijft houden: [url]http://support.microsoft.com/fixit/nl[/url] [/quote:fcc726c7e4]Dragon, heb je zelf ook gekeken of daar iets te vinden is dat betrekking heeft op het probleem van Gerben? Ik vind er niets dat enige relatie lijkt te hebben met het genoemde probleem. Met de huidige informatie lijkt de tip van Derk vooralsnog het verstandigste, deïnstalleren en herinstalleren (en dat dan wellicht op de wijze waarnaar ik verwees in mijn vorige reactie).
Link naar reactie
[quote:9d64f9822b="gerben3"]Ik heb het systeem teruggezet naar een eerder herstelpunt. Heb nu weer gewoon IE 8.0 Dat werkt tenminste weer. [/quote:9d64f9822b]Ha, mooi, Gerben. En ja, inderdaad, het terugzetten van een herstelpunt was natuurlijk ook een mogelijkheid. [quote:9d64f9822b="gerben3"]Ik wacht wel tot de automatische update 9.0 aanbied. [/quote:9d64f9822b]Ook nu wordt IE9 al aangeboden via Windows Update, hoor, in ieder geval wanneer je d.m.v. Windows Update zoekt naar updates. Vermoedelijk wordt IE9 aangeboden voor installatie wanneer je bij instellingen aangevinkt hebt staan "Aanbevolen updates op dezelfde manier ontvangen als belangrijke updates". Heb je dat niet ingeschakeld staan, dan moet je na het vinden van IE9 via Windows Update wellicht nog even een vinkje zetten bij de aangeboden IE9 om die te installeren.
Link naar reactie
[quote:85f63b8a9a="Stupendous Man"][quote:85f63b8a9a="The Dragon"]Je kan ook eens hier kijken wanneer je problemen blijft houden: [url]http://support.microsoft.com/fixit/nl[/url] [/quote:85f63b8a9a]Dragon, heb je zelf ook gekeken of daar iets te vinden is dat betrekking heeft op het probleem van Gerben? Ik vind er niets dat enige relatie lijkt te hebben met het genoemde probleem. Met de huidige informatie lijkt de tip van Derk vooralsnog het verstandigste, deïnstalleren en herinstalleren (en dat dan wellicht op de wijze waarnaar ik verwees in mijn vorige reactie).[/quote:85f63b8a9a] Staan gewoon genoeg vergelijkende probleemoplossingen tussen hoor : http://support.microsoft.com/mats/ie_performance_and_safety/nl
Link naar reactie
[quote:24e8f52b77="The Dragon"]Staan gewoon genoeg vergelijkende probleemoplossingen tussen hoor: [url]http://support.microsoft.com/mats/ie_performance_and_safety/nl[/url] [/quote:24e8f52b77]We houden echter een verschillende mening betreffende de vraag in hoeverre die oplossingen van toepassing waren op het probleem dat Gerben had. :wink:
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...