Ga naar inhoud

Vista; wel verbinding, geen internet


Aanbevolen berichten

Hi, Ik heb hier een Vista machine staan die, nadat de eigenaar AV geinstalleerd / gedeinstalleerd heeft, wel verbinding met Internet heeft maar browsen gaat niet. Ik krijg meldingen als ongeldig adres etc. Chrome, IE en FF vertikken het. Pingen naar www.google.nl in de command gaat wel. Reeds gedaan: Hosts file gechecked --> in orde IE internet instellingen hersteld --> done Histories etc gewist --> done Firewalls etc in-uit geschakeld --> geen verschil Laptop op de zaak en thuis geprobeerd.. geen verschil. Wat te doen?
Link naar reactie
goeie tip, maar ik zou in dit geval beginnen met ccleaner het register te laten opruimen (moet eigenlijk standaard worden na deïnstallaties, want deïnstallatie-software is een plaag), pc herstarten, en bij geen succes chrome (dat nogal eens voor conflicten zorgt) verwijderen met nadien ccleaner en herstart.
Link naar reactie
Probeer Windows te starten in een zogenaamde Cleanboot. In een Cleanboot worden tijdelijk alle achtergrondprogramma's uitgeschakeld. Voor sommige handelingen kan het noodzakelijk zijn om een aantal opstartprogramma’s (tijdelijk) uit te schakelen. Dit tijdelijk uitschakelen van opstartprogramma’s wordt een cleanboot genoemd. Meer informatie: [url]http://support.microsoft.com/kb/331796[/url] [b:5b0649965b]Opmerking [/b:5b0649965b]Wanneer u deze stappen uitvoert, is het mogelijk dat u bepaalde functionaliteit van services niet meer kunt gebruiken. Wanneer u de instellingen weer inschakelt, wordt de functionaliteit hersteld. Het probleem of het foutbericht kan dan echter ook weer optreden. 1. Klik op Start 2. , typ msconfig in het vak Zoekopdracht starten en druk op Enter. Als u om een beheerderswachtwoord of bevestiging wordt gevraagd, typt u het wachtwoord of klikt u op Doorgaan. 3. Selecteer op het tabblad Algemeen de optie Selectief opstarten. 4. Schakel onder Selectief opstarten het selectievakje Opstartonderdelen in het geheugen laden uit. 5. Open het tabblad Services, schakel het selectievakje Alle Microsoft-services verbergen in en klik op Alles uitschakelen. 6. Klik op OK en klik op Opnieuw opstarten. Wanneer Windows schoon is opgestart kunt u het internet nogmaals testen. Probeer dit zowel met kabel als via de WLAN verbinding.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...