Ga naar inhoud

Internet Explorer temp folder?


Aanbevolen berichten

Ik heb laatst een .docx via Internet Explorer gedownload, maar in plaats van op "opslaan" op "openen" geklikt. Hierna ging ik in het bestandje aan het werk, en heb het daarna opgeslagen met ctrl+s. Daarna gesloten, maar toen ik het wou versturen kon ik het bestandje niet vinden. Hij stond niet in de standaard downloadmap, en in C:\Users\*gebruikersnaam*\AppData\Local\Temp kon ik ook niks vinden. Weet iemand hoe ik het bestandje terug kan vinden? Ik weet nu iig dat ik nooit meer IE ga gebruiken :?
Link naar reactie
Volgens mij heeft dit niks met je browser te maken. Dat tijdelijke bestand wordt pas aangemaakt op het moment dat Word word geopend. Dus ik zou de tijdelijke mappen van Windows maar eens nakijken. Als je meer dan 10 minuten in Word bent bezig geweest heeft Word ook een auto-herstel bestand aangemaakt. (even bij de opties kijken war precies). succes ermee!
Link naar reactie
[quote:2eb9641b9f="Bartlaan"]Met Google Chrome download hij het automatisch naar de standaard downloads map toch? [/quote:2eb9641b9f] Alleen als je die optie hebt aangezet. Je kunt ook instellen dat je altijd naar een zelf gekozen map download. Of dat je bij iedere nieuwe download een map kiest om op te slaan. [quote:2eb9641b9f="Bartlaan"] Maar daar gaat het nu even niet om, bedankt voor het antwoord, ik ga het zo proberen :)[/quote:2eb9641b9f] Het klopt dat het daar nu niet om gaat, want je hebt niet op opslaan geklikt, (Had je misschien beter wel gedaan :wink:), maar op openen. en dan kom je dus weer terug bij mijn vorige bericht.
Link naar reactie
Met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid kun je 'm ergens terug vinden in je Internet cache, ofwel "ergens" in de mapstructuur "Temporary Internet Files". Een zoekopdracht binnen Windows zal 'm hier overigens nooit vinden. Om 'm hieruit te halen (met een kopieeropdracht!) is wat meer specialistisch. De enige (en vlotste) mogelijkheid is om 'm via een (uitvoeren: cmd) DOS box (met een dir *.doc* opdracht) proberen te localiseren in die mapstructuur. Ik heb dit ook wel met b.v. *.mpeg'jes gedaan.
Link naar reactie
Volg onderstaande stappen om de tijdelijke internet bestanden weer te geven. 1.Open Internet Explorer 2.Klik op de knop Extra en klik vervolgens op Internetopties. 3.Klik op het tabblad Algemeen en klik vervolgens onder browsegeschiedenis op Instellingen. 4.Klik in het dialoogvenster Instellingen op Bestanden weergeven.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...