Ga naar inhoud

bureaupictogrammen soms weg en dan weer niet


anoniem

Aanbevolen berichten

Die laatste tip heb ik ook al eens aan zitten denken, ik heb net een goed werkende backup terug gezet en zal de pijltjes eens terug plaatsen. Kijken of dat de oplossing is. Die tip van Rostrup - hoe goed ook bedoeld- ik heb geen slecht werkende explorer. Nu moet ik eerlijk toegeven dat ik ook niet de connectie direct zie tussen de Explorer en het verdwijnen van de pictogrammen?
Link naar reactie
Ik heb met dat arrowverwijderprogje de pijltjes terug gezet en bij opnieuw inloggen waren de pictogrammen direct weg. Als ik rechtsklik op het bureaublad en de keuze maak "Beeld" kleine pictogrammen, dan krijg ik dit: [img:c8fdebe97f]http://i77.photobucket.com/albums/j55/robbogers/Kleinepictogrammen.jpg[/img:c8fdebe97f] Als ik de keuze maak "Normale pictogrammen" dan krijg ik dit: [img:c8fdebe97f]http://i77.photobucket.com/albums/j55/robbogers/Normalepictogrammen.jpg[/img:c8fdebe97f] Als ik dan de keuze maak "Grote pictogrammen", dan krijg ik alle pictogrammen wel weer te zien maar enorm groot. Dus ze zijn er wel. [img:c8fdebe97f]http://i77.photobucket.com/albums/j55/robbogers/Grotepictogrammen.jpg[/img:c8fdebe97f] Misschien laat dit het probleem wat beter zien.
Link naar reactie
Ik denk dat de oplossing gevonden is. The Dragon gaf een tip over een progje wat ik had geïnstalleerd om de arrows weg te halen van de bureaublad pictogrammen en nadat ik een eerdere backup had teruggeplaatst waarin dat progje nog niet was geïnstalleerd werkt het nu al bijna een dag goed, alle pictogrammen blijven mooi staan op het bureaublad. hartelijk dank voor de hulp.
Link naar reactie
[quote:9b192c9c03="rob bogers"]Ik denk dat de oplossing gevonden is. The Dragon gaf een tip over een progje wat ik had geïnstalleerd om de arrows weg te halen van de bureaublad pictogrammen en nadat ik een eerdere backup had teruggeplaatst waarin dat progje nog niet was geïnstalleerd werkt het nu al bijna een dag goed, alle pictogrammen blijven mooi staan op het bureaublad. hartelijk dank voor de hulp.[/quote:9b192c9c03] Nou, gelukkig maar. Suk6 !
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...