Ga naar inhoud

toepassing vraagt toegang tot beveiligd item - melding


anoniem

Aanbevolen berichten

Bij het opstarten van windows verschijnt, zodra het bureaublad verschijnt, onderstaande melding (linkse schermpje op de afbeelding). Als ik op details klik, krijg ik het rechter scherm te zien. Weet iemand wat dit is, waardoor dit komt en wat ik eraan kan doen? [URL=http://img28.imageshack.us/i/foutmeldingx.jpg/][img:7e51049a77]http://img28.imageshack.us/img28/3666/foutmeldingx.th.jpg[/img:7e51049a77][/URL]
Link naar reactie
Doe hier eens wat ideeën op: http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=205762 en [url=http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=206631]hier[/url] (<klik!) is een analoog probleem met een HJ-tje opgelost. Dus denk ik in de richting van spy-malware of virussen. (hoe ben je trouwens op beide terreinen beveiligd?)
Link naar reactie
dan zou ik zeggen: print het plaatje af en ga er mee naar de zaak waar je de pc kocht. Kijk wat zij ervan vertellen? (trouwens: je vertelde nog niets over je beveiliging - en: 'een nieuwe pc': twee vragen erbij: - gebeurde dit dan bij de eerste maal dat je hem opstartte? of - had je hem al eens opgestart en was je er al eens mee op het net geweest? (want dan ik de beginvraag belangrijk)
Link naar reactie
[list=1:4292244aae][*:4292244aae][Windowstoets+r][*:4292244aae]services.msc[*:4292244aae] Zoek [b:4292244aae]Protected Storage[/b:4292244aae] [*:4292244aae] Stop deze service [*:4292244aae] zet deze bovendien op handmatig [*:4292244aae]start opnieuw op[/list:o:4292244aae] Dit niet met het idee om altijd uit te schakelen(!), maar om erachter te komen waar het probleem ligt... Succes. :wink:
Link naar reactie
Ik zou zeker niets aan Protected Storage veranderen. Die beveiliging zit er niet voor niets! Er is een programma gestart dat zegt dat het Ᾱ heet, maar eigenlijk Wupdater.exe heet. Dat Wupdater.exe zou moeten staan in C:\WINDOWS\windows, dus twee keer windows. Heb je echt een windows-map in de normale windows-map staan? En nu wil dat vreemde programma, waarvan je niet weet wat het is, toegang tot beveiligde gegevens??? Hoeveel risico wil je lopen? Als ik even op Wupdater.exe google, zie ik allerlei verwijzingen naar trojans staan. Ik ben het dus volkomen met Passer eens, zou op deze computer zeker niets doen waar een wachtwoord voor nodig is en allereerst een goede malwarescanner draaien. Ik raad je bovendien aan dit probleem eens in het Beveiliging & privacyforum voor te leggen.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...