Ga naar inhoud

Windows 7 Service Pack 1


anoniem

Aanbevolen berichten

  • Reacties 57
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

@The Dragon: is er overigens een reden dat je de voorkeur geeft aan de SP1 Release Candidate, boven de uitgelekte definitieve SP1. Over IE9 gesproken. De RC wordt zo te zien op 28 januari verwacht http://www.winrumors.com/internet-explorer-9-release-candidate-rc-due-on-january-28/ Het slipstreamen van SP1 met de originele Windows 7 DVD is me inmiddels gelukt. Dat wil zeggen, nadat het eerst op de laptop was mislukt. De applicatie [url=http://www.rt7lite.com/downloads.html]RT Seven Lite 2.6 (x64)[/url] bleef tijdens het slipstreamen van SP1, hangen op de laptop. Op mijn hoofd PC lukte het slipstreamen echter wel.
Link naar reactie
  • 3 weken later...
  • 2 weken later...
Let wel op en kijk in de Computer Idee link van The Dragon 10:57 am daar staat o.a. [i:af4fbee7fd]Wie al een bètaversie van Service Pack 1 geïnstalleerd heeft, moet wel even opletten. Het is namelijk niet mogelijk om de definitieve versie van SP1 te installeren zonder eerst de bèta of release candidate versie te verwijderen.[/i:af4fbee7fd] [/b]
Link naar reactie
[quote:18d8b89b75="bsa100"]ik heb de echte sp1 sinds een uur op mijn pc staan . [/quote:18d8b89b75] Waar heb je 'm dan vanaf gedownload? Op [url=http://www.intowindows.com/service-pack1-for-windows-7-and-windows-server-2008-r2-now-available-for-everyone/]Into Windows[/url] staat een hyperlink naar de site van Microsoft. De download die daar staat is bijna 2 GB groot.
Link naar reactie
[quote:bff99f915e="bsa100"]de update is inderdaad 2 gb groot . maar dat is dan wel 32 en 64 bit en in diverse talen . [/quote:bff99f915e] Dat staat daar op Microsoft Download Center beschreven. Alleen staan de checksums er niet bij. Ik zie dat één van de hyperlinks die ik in de startpost postte, is geüpdatet. Deze dus http://windows7forums.com/windows-7-discussion/56605-windows-7-service-pack-1-sp1-download-available.html Zoals verwacht was die uitgelekte Win7 SP1 de finale versie.
Link naar reactie
Als update (KB976932) bleek-ie ca. 62 Mb groot, althans in mijn geval. Het binnenhalen (via AU) duurde h e e l e r g lang (kwartiertje :cry: ), de installatie redelijk vlot. Blijkbaar is de kraan bij M$ dus ook wat geknepen om alle klantjes te kunnen verzorgen. Ik had nog een stuk of 15 optionele updates staan, waarvan er nu nog 5 staan. Blijkbaar zijn er dus een riedeltje optionele updates verwerkt in SP1....... :o
Link naar reactie
Vandaag via microsoft SP1 voor windows7 (64) binnengehaald en geprobeerd te installeren. Maar ook na diverse pogingen wil dit niet lukken. Krijg steeds de melding dat de versie incompatble is met mijn versie van Microsoft Security Essentials. En dit terwijl ik n.b. die software niet op mijn pc heb staan. Ook via het register niets kunnen vinden. Kennelijk ligt toch ergens iets dwars. Zijn er soortgelijke ervaringen en eventuele oplossingen???
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...