Ga naar inhoud

Simpele Tag editor voor windows 7 64 bits ?


anoniem

Aanbevolen berichten

Ik heb er inmiddels 2 geprobeerd, t.w.: Mp3tag werkt niet zoals ik wil. TagScanner 5.1.594 werkt om de een of andere mij duistere rede niet. Een oudere versie die ik voorheen op een XP machine had wekte prima. Heeft iemand een goed werkend "geval" onder windows 7/64 draaien? Graag naam en versie en nog mooier waar te downloaden. B.v.d.
Link naar reactie
[quote:6f10442fb6="The Dragon"]Heel misschien hier? http://pub.ne.jp/myfoo/?cat_id=123727[/quote:6f10442fb6] Wat ik daar kan vinden is: http://www.inspire-soft.net/?nav=soft_mp3qualitymodifier Waarvan ik niet gewaar wordt of het met windows 7-64 werkt. Heb je dat zelf in gebruik in die combinatie? Verder kwam ik nog Mp3tag tegen waarvan ik (zie boven) aangaf, dat het me niet bevalt. Werkt die MP3 Quality Modifier bij jouw met windows 7-64 en zo nee graag een advies van iemand die een goedlopend programma heeft dat dit wel doet.
Link naar reactie
[quote:e86574104c="PepijnG"]Ik ben zelf heel tevreden over [url=http://www.softpointer.com/tr.htm]Tag&Rename[/url]. Zelf heb ik het alleen nog maar op win xp sp3 32-bit gebruikt, maar op de website staat dat het ook met windows 7 werkt, ook de 64-bit versies.[/quote:e86574104c] Ik heb hem aan het werk.( de niet gekochte versie[ik hoop niet dat ik iedere keer een upgrade- c.q. koopverzoek krijg. Ik heb de gebruiksaanwijzing ook maar even gedownload. Men weet maar nooit of er bij het intuïtief bedienen van de Tabs niet een en ander vergeten wordt Bedankt!
Link naar reactie
Ik was even vergeten dat het geen gratis programma is. quote van de website: [quote:54ea69b390] A trial versions of Tag&Rename has limitations: nag-screen and 30 days trial period. [/quote:54ea69b390] Ik had hier even niet bij stil gestaan omdat ik die 30 dagen beperking niet meer heb. Ik mag hier op het forum niet vertellen hoe dat werkt, dus doe ik dat niet.
Link naar reactie
@ PepijnG Het zal je in ieder geval wel bevallen :wink: Met wat geklooi in het register zal het wel opnieuw te installeren zijn, maar dat is zo'n gedoe. Ik ga er de komende week denk ik nog even mee aan de gang. @ alle lezeres: [size=18:0e89ef108d]Blijft de vraag: Wie heeft goede ervaring met een gratis tag-editor onder windows 7-64 en zo ja welke?[/size:0e89ef108d]
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...