Ga naar inhoud

Outlook sluit niet echt af??


anoniem

Aanbevolen berichten

Hallo, Sinds ik de nieuwe Kaspersky Inter Security ( KIS 2011 ) heb geinstalleerd, sluit mijn Outlook 2003, niet echt af. Er blijft een icoontje staan in het systeemvak en is dus nog actief. Alleen bij het afsluiten van de PC worden bv de verwijderde items echt verwijderd, wordt gevraagd, en sluit hij pas echt af. Ik dacht dat dit kwam door de plugin in KIS, een anti spam plug-in voor Outlook, maar ook als die de-activeer, blijft de storing bestaan. Ik heb al eens gekeken op Google, maar daar niet een goed werkend advies gevonden. Systeem is XP home. Wie weet hier een oplossing voor, ik heb ook al een herstel gedaan voor Office, maar ook dit werkt niet. Bij voorbaat dank.
Link naar reactie
Mogelijk verhelpt Scanpst.exe dit probleem. http://www.slipstick.com/problems/scanpst.asp [color=red:1da189746b]Maak eerst een back-up[/color:1da189746b] [url=http://forum.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?p=1155747&highlight=#1155747]Onderwerp: Invoegtoepassing voor Outlook.[/url] [url=http://forum.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?t=165841]Onderwerp: outlook.pst beschadigd[/url]
Link naar reactie
Thanks, Ik heb het prog Scanpst.exe gedraaid, er werden kleine inconsistentie fouten gevonden op Outlook, maat het hoeft niet te worden hersteld. Dus daar ligt het niet aan, toen ik er mee begon kreeg ik wel de melding dat Outlook in gebruik was door een andere prog, terwijl ik dus afgesloten had. ( het icoontje stond in de taakbalk ). Pas na herstart van de PC was Outlook vrij en kon ik dus de scan doen. Waarschijnlijk wordt Outlook door KIS 2011 vastgehouden. Wat daar de oplossing van is moet ik maar eens aan Kaspersky vragen. Ik kan eens een testje doen door kaspersky niet te laten opstarten??
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...